Μαυροβούνι, Λέσβου: Υπό -εντελώς – αντίξοες συνθήκες η υπηρεσία στο νέο ΚΥΤ- Επισημάνεις συνδικαλιστή Αστυνομικού

Οργανωτικά θέματα και Διοικητικής Μέριμνας ζητήματα, θέτει συνδικαλιστής * της Ένωσης Λέσβου

«Παρατηρώντας αυτές τις ημέρες μετά κι από τις υπηρεσίες που κάνω στο νέο προσωρινό Καμπ στον Καρα Τεπέ, θα ήθελα να σας παραθέσω μερικές προσωπικές διαπιστώσεις που κατά εμέ θα έπρεπε να διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν. Σε σχέση με το παλιό καμπ της Μόριας οι δυνάμεις είναι πολυπληθέστερες, θα έλεγα, σε υπερβολικό βαθμό εντός αυτού. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη.
Ένα βασικό μεγάλο πρόβλημα που εδώ και τόσο καιρό κι ενώ αυτό έχει ειπωθεί πολλές φορές από την Ένωση μας προς την ηγεσία , κι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση γ αυτό, είναι ότι έχουν τοποθετηθεί πάμπολλες χημικές τουαλέτες ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΑΣ. Να μην ξεχνάμε ότι μέσα, ΚΥΡΙΟΙ, δουλεύουν και αρκετές γυναίκες συνάδελφοι. Το να θες να πας τουαλέτα ,το να κρατιέσαι επί ώρες ολόκληρες , το να διανύεις με τα πόδια τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο για να βρεις ένα πουρνάρι στη μέση του πουθενά , κοιτώντας πάντα δεξιά και αριστερά για να μην σε δει ο οποιοσδήποτε παράτυπος μετανάστης και μάλιστα πολύ περισσότερο φορώντας την στολή του Έλληνα Αστυνομικού , για μένα είναι για ακόμη μία φορά “ΚΑΤΆΝΤΙΑ”.

Τέλος όσο αφορά την ανακοίνωση της υπηρεσίας περιμένουμε καθημερινά ΑΚΌΜΑ και τώρα που μιλάμε, να ανακοινώνεται εώς πολύ αργά το βράδυ. Από ότι βλέπουμε τα άτομα και η υπηρεσίες είναι τα ίδια σχεδόν σε καθημερινή βάση και δεν αλλάζει κάτι ως προς αυτό . Γιατί να μην ανακοινώνεται λοιπόν πολύ πιο νωρίς ?? Μήπως καλύτερα θα έπρεπε να ανακοινώνεται και σε εβδομαδιαία ανάρτηση , βάση των κανονισμών ??
Καλό θα ήταν να τα σκεφτούν οι αρμόδιοι διοικούντες και να δώσουν άμεσες λύσεις .
Όλοι ξέρουμε ότι για να μπουν τα πράγματα στην σωστή σειρά έτσι όπως είναι τώρα ,αυτό έγινε χάριν της υπέρπροσπάθειας και τον καθημερινό αγώνα που έδωσαν, δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν, όλα αυτά τα παιδιά , μέσα σ’ ένα αχανές Καμπ και μάλιστα κάτω από εντελώς αντίξοες πραγματικά συνθήκες. Καλά ήταν λοιπόν να τα προσέξουμε και να τα προστατέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται».
Αντώνης Χρυσίδης
Μέλος Δ .Σ .Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ