«Τρείς «αθώοι κατατρεγμένοι» δολοφόνησαν τον ανιψιό μου. Ο ένας είχε δηλώσει 2 ημερομηνίες γέννηση, δικάστηκε ως ανήλικος και ο αλλος είχε.. τρία ονόματα”

Στη συζήτηση που έχει προκαλέσει η αδυναμία της πολιτικής να διαχειριστεί και να επιλύσει το μεταναστευτικό και τις “ευπαθείς ομαδες” και τα “ασυνόδευτα ανήλικα” μεταξύ των ροών

Η επίθεση και δολοφονία του 25άχρονου Νικόλα Μουστάκα ανήμερα το 15Αύγουστο (2018) στου Φιλοπάππου, ειχε τρείς αλλοδαπούς δράστες . Οι Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τρεις λαθρομετανάστες- δύο Πακιστανοί 17ετων και 26χρόνων, και  συνεργός τους 28άχρονο Ιρακινο- ομολόγησαν και συνελήφθησαν.
Κατά την προανάκριση, διακριβώθηκε για τον- κατά δήλωσή του – “17άχρονο” Πακιστανο, ότι επιτέθηκε και λήστεψε την 23άχρονη Πορτογαλεζα ενώ οι δυο 25άχρονοι- ο Πακιστανός και ο Ιρακινός- ακινητοποίησαν τον 25άχρονο .
Ο Δημήτρης Γαλάνης, θείος του Νικόλα Μουστάκα, παρέθεσε (10/08) την προσωπική του άποψη και τη βιωματική εμπειρία της οικογένειάς του, καθως οι τρεις λαθρομετανάστες κατ’ομολογίαν δράστες της επίθεσης και δολοφονίας του – τοτε- 25άχρονου φοιτητή ανηψιού,  διατηρούσαν ποινικό μητρώο και συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με ομοεθνής τους δηλώνοντας κάθε φορά ψευδή στοιχειά και εκμεταλλευόμενοι το καθεστώτος “ανηλικότητας” για να παραμένουν ελεύθεροι.

«Οι 3 «αθώοι κατατρεγμένοι» που δολοφόνησαν τον ανιψιό μου στις 15 Αυγούστου του 2018 και ρήμαξαν την οικογένεια μου είχαν επανειλημμένα συλληφθεί για ληστείες και επιθέσεις και είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Αν είχαν απελαθεί τότε, όπως έπρεπε, ο Νικόλας μας θα ζούσε.
Ο ένας από τους 3 είχε δηλώσει 2 ημερομηνίες γέννησης και δικάστηκε σαν ανήλικος. Έφαγαν 10 χρόνια και σε λίγο θα είναι ελεύθερος. Ο άλλος είχε δηλώσει τρία διαφορετικά ονόματα. Γι’ αυτό καταστρέφουν τα χαρτιά τους.
Οι «αθώοι κατατρεγμένοι»

Για να μη τρελαθουμε. Υπάρχουν και πραγματικά αθώοι κατατρεγμένοι. Το 10%? Οι υπόλοιποι στο Ιντλιμπ. Τώρα! Ή στο Βερολίνο ή στο Άμστερνταμ ή στη Βουδαπέστη ή στην Βαρσοβια ή στη Βιέννη ή στο Ελσινκι ή στο Μπάντεν Μπάντεν, τέλος πάντων.

Έπρεπε να είχαν πάει φυλακή πριν σκοτώσουν τον Νικόλα. Είχαν συστήσει συμμορία και είχαν κάνει δεκάδες επιθέσεις. Τους συνελάμβαναν και τους άφηναν ελεύθερους. 5 μέρες πριν σκοτώσουν το παιδι ειχαν επιτεθεί σε 2 Γερμανίδες 18 και 19 χρ. Η 1 πήγε στο ΚΑΤ με τραυματα απο μαχαίρι.

Βλέπεις η τότε πολιτική ηγεσία δεν το έβλεπε έτσι το πράγμα. Ο Βούτσης καλούσε τους Πακιστανούς να έλθουν στην Ελλάδα και η Τασία μας έλεγε πως λιάζονται. Ούτε ένας από αυτούς δεν είπε έστω ένα «συλλυπητήρια» στην οικογένεια του Νικόλα.
Ναι, το ξέρω ότι πληγώνω τις «αριστερέΣ» ευαισθησίες σας αλλά μην ανησυχείτε … θα συνελθετε αμέσως οταν όλο αυτό σας αγγίξει πιο βαθιά από μια ανάρτηση – παπαριά στο τουιτερ .. trust me … #ΑΠΕΛΑΣΗ_ΤΩΡΑ» καταλήγει σε σχόλιο του ο θείος του Νικόλα Μουστακα, Δημήτρης Γαλάνης.

Στις απολογίες τους οι τρεις λαθρομετανάστες, περιέγραψαν ότι απείλησαν με μαχαίρι τον 25άχρονο για να δώσει το κινητό του, στη συμπλοκή που ακολούθησε, έσπρωξαν το Νικόλα και τον κατακρήμνισαν από το βράχο στο Λόφο Φιλοπάππου (15/08), αφού του έκοψαν τις χρυσές αλυσίδες που φορούσε στο λαιμό. Οι δύο Πακιστανοί, το πρωΐ της ημέρας που ξημέρωσε, διέφυγαν οδικώς στη Θήβα ενώ αναζητούσαν τρόπο να φτάσουν στην Ειδομένη και με τις μεταναστευτικές ροές από το σταθμό των Ευζώνων είτε με δουλεμπορική παράνομη διακίνηση μέσ από περάσματα για να διαφύγουν στα Σκόπια.

Σύμφωνα με το ποινικό τοτς μητρώο, οι τρείς λαθρομετανάστες είναι μέλη εγκληματικής ομάδας με αλλους υπηκόους Πακιστάν, και σεσημασμένοι για ληστείες με απειλή κατέχοντας σπασμένα γυάλινα μπουκάλια και αιχμηρά αντικείμενα, σε διερχόμενους στην περιοχή του Φιλοπάππου.

Οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός είχαν προσαχθεί το τελευταίο πεντάμηνο από την ευρύτερη περιοχή και πάντα αφήνονταν ελεύθεροι. Για τον κατά δήλωσή του “17άχρονο” προέκυψε ότι είχε συλληφθεί στις αρχές του 2018 για κλοπή και είχε αφεθεί ελεύθερος αν και αγνώστου διαμονής, του είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο 25άχρονος Πακιστανός έχει καταδικαστεί για κλοπές και ο 28άχρονος ομοεθνης του, είχε αιτηθεί ασύλου.