“ΜΑΤ επιχειρούν υπό αντίξοες συνθήκες, και διάλυση της ΔΕΛΤΑ .. ενώ έξω επικρατεί ΧAΟΣ”..|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

“..οι άντρες των ΜΑΤ δεν αποτελούν τους αποδιοπομπαίους τράγους των χθεσινών γεγονότων, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ”ρομπότ”. Δουλεύουν υπο αντίξοες συνθήκες και αντί να γίνονται ενέργειες να υποβοηθούν το έργο τους παρακολουθούμε τη διάλυση της ΔΕΛΤΑ, ενώ έξω επικρατεί το ΧΑΟΣ”..

ΕΞΑΡΧΕΙΑ.jpg“Εν έτει 2015 και με αφορμή τα χθεσινά αίσχη της 6 Δεκέμβρη είναι σκόπιμο να αναρωτιέμαι αν η ηγεσία της ΕΛΑΣ φέρει ένα μερίδιο ευθύνης για αυτά που συνέβησαν.Πριν ξεκινήσουν οι χθεσινές επιχειρήσεις της Δ.Α.Ε.Α. οι άντρες των διμοιριών ενημερώθηκαν για τη ματαίωση μιας επιχείρησης η οποία θα αποτελούσε όχι μόνο σημαντική αρωγή για το έργο τους αλλά και μια επιπλέον προστασία για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ωστόσο, για άγνωστους λόγους αυτή αναβλήθηκε με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για κάποιον σοβαρό τραυματισμό ή και θάνατο να αυξάνεται σημαντικά.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι πέρσι απο τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα απο τα άτομα που συγκεντρώθηκαν στις ταράτσες με κάθε λογής αντικείμενα με στόχο φυσικά τον τραυματισμό ή και τον θάνατο κάποιου συναδέλφου (εκτόξευαν απο τον 6ο ή 7ο όροφο πολυκατοικίας όχι μόνο τούβλα και μάρμαρα αλλά και ψυγεία).

Σίγουρο είναι ότι οι άντρες των ΜΑΤ δεν αποτελούν τους αποδιοπομπαίους τράγους των χθεσινών γεγονότων και θεωρώ ότι είναι ορθό η ηγεσία να προστατεύει τους άντρες της οι οποίοι είναι ΆΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ”ρομπότ”.

Δουλεύουν υπο αντίξοες συνθήκες και αντί να γίνονται ενέργειες οι οποίες θα υποβοηθούν το έργο τους παρακολουθούμε τα ακόλουθα : διάλυση της ΔΕΛΤΑ (η ομάδα που έκανε γνωστούς τους ”γνωστούς-άγνωστους”), διαταγές όπως, καμία χρήση, κάντε πίσω κτλ ενώ έξω να επικρατεί το ΧΑΟΣ…

Με εκτίμηση ένας φιλότιμος συνάδελφος”

________
*policenet.gr- κείμενο αναγνώστη/Αστυνομικού