Μαρούσι: Το προφιλ του “βιαστή της διάβασης”

Εντοπίσθηκε από αναζητά πληρωμάτων  της Άμεσης Δράσης, προσήχθη και αναγνωριστηκε από τη γυναίκα που είχε δεχθεί επίθεση, λίγο νωρίτερα. Ο συλληφθείς ωστόσο, υποστηρίζει ότι “δεν έχει διαπράξει καμία επίθεση”.

image

Ιδιωτικός υπάλληλος, ηλικίας 30ετών, ο οποίος διαμένει σε οικία- σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου- απο το σημείο που έγιναν οι επιθέσει, και δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές συνελήφθη και αναγνωριστηκε ως δράστης τεσσάρων επιθέσεων στο Μαρούσι και τη Φιλοθέη, σε βάρος γυναικών.
Κατά τον εντοπισμό και προσαγωγή του στο τμήμα Ασφάλειας, απο Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, ο 30άχρονος έφερε στο πρόσωπο εκτεταμένη αμυχή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι “ήταν απρόσεκτος, στο ξύρισμα”, ωστόσο, η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση στην υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι, είχε καταθέσει στους Αστυνομικούς  ότι ραυματισε με τα χέρια της στο πρόσωπο το δράστη.
Στην τσέπη του «βιαστη της διάβασης» κατά τη σύλληψη του εντοπίσθηκε να κατέχει μονωτική ταινία, για την οποία ο ίδιος δεν έδωσε πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί την είχε στην κατοχή του. Το συγκεκριμένο εύρημα  (μονωτική ταινία) επιβεβαιώνει τον ισχυρισμούς της γυναίκας που νωρίτερα τα ξημερώματα  (25/05) είχε δεχθεί επίθεση ότι ο δράστης της σε βάρος της επίθεσης είχε στο στόμα του μια μονωτική ταινία με την οποία επιχειρούσε να της δέσει το στόμα και τα χέρια.
Ο 30άχρονος, ωστοσο, υποστηρίζει ότι “δεν έχει σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δεν έχει διαπράξει καμία επίθεση”.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές και τα τέσσερα θύματα γυναίκες, εχουν αναγνωρίσει τον 30άχρονο, ενώ επικοινώνησε με την Ασφάλεια, μια ακόμα γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ότι είχε δεχθεί επίθεση και προτίθεται να προβεί σε εγγραφή καταγγελία καθώς και να υποβληθεί στη διαδικασία της αναγνώρισης.
Με τη σε βάρος του κακουργηματικής δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.