Μαρούσι: Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα (φωτο)

Μετά τα τάσια των αποχετεύσεων, και τους μετασχηματιστές, οι Ρομά επιδίδονται σε κλοπές καταλυτών απο σταθμευμένα οχήματα

Σε δυσάρεστη θέση βρίσκονται τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι ιδιότητες οχημάτων στην Αττική όπως αναφέρουν πηγές του NantiaReport.gr καθώς έχει παρατηρηθεί εν μέσω μέτρων που επιβάλουν περιορισμό κυκλοφορίας τη δράση οργανωμένων ομάδων Ρομά οι οποίοι επιδίδονται σε κλοπές της μονάδας του καταλύτη από σταθμευμένα σε εξωτερικούς χώρους οχήματα.

Το πρωί της Πέμπτης (26/11) στο Μαρούσι Ρομά επιχείρησαν να αφαιρέσουν τον καταλύτη από το σταθμευμένο VW POLO (φωτο). Αφού προκάλεσαν τεχνική ανατροπή επιχείρησαν να αποκολλήσουν τον καταλύτη. Άγνωστο για ποιο λόγο εγκατέλειψαν την απόπειρά τους, και αποχώρησαν από το σημείο.

Το πρωί όταν ο κάτοχος του μπλε VW POLO πήγε να το παραλάβει, το βρήκε γυρισμένο στην πλευρά το οδηγού, με εμφανή την προσπάθεια αποκόλλησης του καταλύτη και ενημέρωσε την Τροχαία και την ασφαλιστική του εταιρεία.

Όπως επισημαίνουν στο NantiaReport.gr οι Ρομά επιδίδονται στις κλοπές για τα στοιχεία που περιέχουν οι καταλύτες, τους οποίους μεταπωλούν στο παρεμπόριο.