Μαρούσι: Αναζητούν το δράστη απόπειρας βιασμού δύο γυναικών σε υπόγεια διάβαση της Λ.Κηφισίας

Έναν ευσωμο άνδρα, ηλικίας κάτω των τριάντα με χρωματιστό σκελετό γυαλιών αναζητά η ΕΛΑΣ ως δράστη δύο επιθέσεων σε γυναίκες σε υπόγεια διάβαση στη συνέχεια έξοδο της, στη Λ.Κηφισίας.

image

Η 30άχρονη γυναίκα διέσχιζε (23/05-08.00) την υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Αγ. Κωνσταντίνου, που οδηγεί στην Λ.Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με την περιγραφή της νεαρής γυναίκας, άγνωστος άνδρας με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, ευσωμος, κάτω των 30ετων με χρωματιστό σκελετο γυαλιά, φορούσε τζιν παντελόνι, κοντομάνικο μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσια, την πλησίασε ενω περπατούσε από πίσω, ενεργόντας άσεμνες χειρονομίες και θωπεία σε βάρος της. Όπως εχει καταθεσει η γυναίκα, επιχείρησε να τη γδύσει και να την ρίξει στο έδαφος, εκείνη αντέδρασε, επιτέθηκε εναντίον του και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να απομακρυνθεί.
Άμεσα ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο που είχε πραγματοποιηθεί η επίθεση και ενεργούσαν αναζητήσεις με την περιγραφή της 30άχρονης.
Η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, και υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά για τη σε βάρος της  σεξουαλική επίθεση όταν ενημερώθηκε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας ότι στην ίδια υπόγεια διάβαση (23/05-10.00) 39άχρονη γυναίκα, είχε δεχθεί πανομοιοτυπη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της.
Ο επίδοξος βιαστής αιφνιδίασε τη γυναίκα και επιχείρησε να γδύσει τη 39άχρονη η οποία αντέδρασε ακαριαία, έβαλε τις φωνές και επιτέθηκε στο δράστη. 
Πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας μετέβησαν στην περιοχή σε αναζήτηση του δράστη σύμφωνα με τις περιγραφές των δύο γυναικών, ενώ εξετάζουν υλικό απο κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής ώστε να εντοπίσουν καταγραφές του δράστη που θα οδηγήσουν στον προσδιορισμό της ταυτότητας του και τη σύλληψη του.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια.