Μάνδρα: Ελεύθερος ο 14χρονος για το θανάσιμο τραυματισμό του αδερφού του- Του επιβλήθηκε αναμορφωτικό μέτρο

Me αναμορφωτικό μέτρο της παρακολούθησής του, από επιμελητή αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο 14χρονος κατηγορούμενος για το θανάσιμο τραυματισμό του μεγαλύτερου αδελφού του στη Μάνδρα

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιων του Ανακριτική Ανηλίκων (08/11) ο 14χρονος, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικού μέτρου.

Σε βάρος του 14χρονου από την Εισαγγελία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή. Ενώπιων των Δικαστικών Λειτουργών, ο έφηβος, σύμφωνα με το συνήγορο του, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι «την καραμπίνα την είχε ο 17χρονος, καθώς εντόπισε το σημείο που την είχε κρυμμένη ο πατέρας τους, και την πήρε για να κυνηγήσουν από κοινού ένα αγριογούρουνο. Το θύμα του παρέδωσε το κυνηγετικό όπλο και πήγε σε καρτέρι να τρομάξει το άγριο ζώο για να κινηθεί προς το μέρος τους. Όταν βγήκαν μαζί από το αγριογούρουνο, στον αιφνιδιασμό του, η καραμπίνα που κρατούσε στα χέρια του, εκπυρσοκρότησε με τραγική κατάληξη για τον 17χρονο αδελφό του».