Μακρυράχη Πηλίου: Πυροβόλησε 36άχρονη, σκότωσε 61άχρονο και επιχείρησε αυτοχειρία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο 50άχρονος υστερα απο απόπειρα αυτοχειρίας ενω ειχε πυροβολήσει και τραυματισε θανασιμα 61άχρονο καθώς τραυματισε βαρύτατα και την πρώην σύντροφό του, στην κοινότητα Μακρυράχη του Πηλίου.

Ο 50άχρονος οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο κινήθηκε προς την οικία του 61άχρονου ο οποίος βρισκόταν μαζί με την 36άχρονη στο θερμοκήπιό του (02/04-22.00). Έπειτα από έντονη λογομαχία, πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον τους. Τα σκάγια χτύπησαν στο στήθος, την κοιλιά και το χέρι τον 61άχρονο και στο δεξί χέρι την 36άχρονη. Εκτός εαυτού ο 50άχρονος με το κοντάκι του όπλου, συνέχισε να χτυπάει τους δύο συγχωριανούς του.
Όταν συνειδητοποίησε τις πράξεις του ο 50άχρονος μετέβη στην οικία του και καταναλωσε φυτοφάρμακο ως αυτόχειρας.
Η 36άχρονη -μητερα δυο ανηλικων απο τον πρωτο της γαμο- ήταν αυτή που κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέβη στο χώρο της αποθήκης.
Οι διασωστες παρελαβαν τους τραυματίες και διακομίστηκαν στο Γενικό νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61άχρονος ενέπνευσε. Η 36άχρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 50άχρονος δράστης νοσηλεύεται φρουρουμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.