Λούτσα: Η εξαπλή δολοφονία των Τούρκων, παραπέμπει σε διπλή δολοφονία σε αγροικία σε Γαλλικό προάστιο, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία

Σε επικοινωνία οι ελληνικές Αρχές με τη Γαλλική Αστυνομία, και την INTERPOL, καθώς η εξαπλή δολοφονία στη Λούτσα, παραπέμπει σε διπλή δολοφονία Τούρκων, σε αγροικία στο Γαλλικό προάστιο

Παρόμοιο περιστατικό δολοφονίας στη Γαλλία (06/08) είχε αφήσει δύο νεκρούς Τούρκους και είχε δώσει μια σύλληψη στις Γαλλικές Αρχές, ενός επίσης Τούρκου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι εν μέσω πυροβολισμών, έκανε μπανιο.

Γαλλικές πηγές -τότε- ανακοίνωσαν ότι οι δύο Τούρκοι δολοφονήθηκαν σε αγροικία στην περιοχή Chatonnay. Οι Γαλλικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός επίσης σύνοικου στην ακροικία, ηλικίας 27ετών, ο οποίος στην κατάθεσή του είχε ισχυριστεί ότι βγήκε από το μπάνιο και εντόπισε νεκρούς τους δύο. Για έναν εκ των δολοφονημένων Τούρκων, ανέφερε ότι τον είχαν επικηρύξει και τον ήθελαν νεκρό μέλη αντίπαλης συμμορίας στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι, στο σημείο κατασχέθηκαν 12 κενά φυσίγγια.

Στην Τουρκία, όπως και στην εξαπλή δολοφονία στη Λούτσα, είχε γίνει εκτενής αναφορά στα ΜΜΕ ότι ενδεχομένως να συνδέεται η συγκεκριμένη υπόθεση με τον Τούρκο εγκληματία. Και ότι στόχος της επίθεσης στη Γαλλία ήταν ο Halil Ay, ο οποίος βρισκόταν σε διαμάχη με τον Barış Boyun.