ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τηλεφωνική πληροφορία "μετεφερε" τις έρευνες σε οικία της παραλίας.

Ύστερα από τηλεφώνημα πολίτη, αναγνώρισε στη φώτογραφια που δόθηκε στη δημοσιότητα τη γυναίκα που ενοικίασε σπίτι στην.παραλία του Λουτρακίου. Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει μεταβεί στην περιοχή και συνεχίζει τις έρευνες.

Η επιμονή δημοσιοποίησης της φωτογραφίας στο πλαστό ΔΑΤ από την ΕΛΑΣ, απέδωσε..πληροφορίες.

Πολίτη αναγνώρισε στη φώτογραφια του πλαστού ΔΑΤ τη γυναίκα που εμφανίστηκε και ενοικίασε σπίτι στην παραλία στο Λουτράκι Κορινθίας πριν σχεδόν ένα μηνα.

Οι έρευνες όπως είχαν αναφέρει στη συνέντευξη τύπου της ΕΛΑΣ, είχαν κινηθεί σε Κορινθία, Αίγιο και Β.Ελλάδα, “για άτομα από το περιβάλλον του Χριστόδουλου Ξηρού” όπως είχαν επισημάνει.

Στην αυλή του οικήματα έχει εντοπισθεί βαν το οποίο εξετάζεται ως προς τον τρόπο κτήσης του. Ενώ ιχνιλατες αναμένεται να εισέλθουν Ρος εξερεύνηση του εσωτερικού του οικήματα.

Χαρακτηριστικά επισημαίνεται ωστόσο, ότι η “λευκή τρομοκράτης” που διατηρεί στενές επαφές με τη ΣπΦ και φυγάδευσε το Χριστόδουλο Ξηρό, εμφανίζεται στην ενεργό δράση, μετά την εθελούσια φυγή του, και την απόφαση του, να μην επιστρέψει στις Φυλακές Κορυδαλλού (07/01 2014) μετά την 8 ήμερη άδεια που είχε αιτηθει και λάβει.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport