Λουτράκι: Ο εμπρησμός του οχήματος… αποκάλυψε το διπλό έγκλημα (φωτο)

Το καμένο όχημα γυναίκας για την οποία υπήρχε έρευνα αναζήτησης αποκάλυψε διπλό έγκλημα

Το υβριδικό αυτοκίνητο “Toyota Ηybrid” στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερών, στη θέση Βηθλεέμ του Λουτρακίου, κινητοποίησε σχεδόν μια ώρα μετά μεσάνυχτα (11/10) την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από το Κλιμάκιο Περαχώρας, πέντε Πυροσβέστες με δύο οχήματα, καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα, επιχείρησαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς καθώς υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης της στο δάσος.

Κατά την αυτοψία και αναζήτηση στο χώρο, οδηγού δεν εντοπίσθηκε ανθρώπινη παρουσία και από αναζήτηση στον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος προέκυψε ως ιδιοκτήτρια αλλοδαπή κάτοικος Λουτρακίου, η οποία και αναζητήθηκε χωρίς να εντοπισθεί .

Νωρίς το πρωί της Κυριακής (11/10) γείτονας στην περιοχή Φλάμπουρο Λουτρακίου, διέκρινε αιματηρά εντυπώματα εξωτερικά της μικρής οικίας που βρίσκεται στο οικόπεδο και ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Στην ερώτηση των Αστυνομικών για τους ιδιοκτήτες, άκουσαν το όνομα της 45άχρονης με καταγωγή από την Οδησσό της Ουκρανίας, ιδιοκτήτρια του οχήματος στο οποίο τα ξημερώματα είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και μετέβησαν στην περιοχή  (11/10-16.15) όπου διέκριναν τα αιματηρά εντυπώματα στον περιβάλλοντα χώρο και ενημέρωσαν την Ασφάλεια και τον Εισαγγελέα.

Κατά την είσοδό τους στο εσωτερικό της οικίας, εντόπισαν αιματοκυλισμένα δύο πτώματα. Όπως διακριβώθηκε πρόκειται για την 45άχρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος, καθώς και το πτώμα άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι ο νυν σύντροφός της, φαρμακοποιός της τοπικής κοινωνίας. Και οι δυο ήταν πεσμένοι στο δάπεδο μέσα στο αίμα τους, πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίσθηκαν γυμνοί και στα σώματά τους φέρουν πλήγματα από μαχαίρι ή αμβλύ όργανο.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές η 45άχρονοη ζει μόνιμα στην περιοχή και εργαζόταν ως μασεζ, είναι διαζευγμένη και έχει μια ενήλικη κόρη. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ φέρεται ότι διατηρούσε μεγάλη περιουσία ενώ τα τελευταία χρόνια  μετά από μια μεγάλη σχέση που διατηρούσε με αλλοδαπό -ηλικίας 45 εως 50ετών- με τον οποίο χώρισαν και είχε συνάψει δεσμό με τον επιχειρηματία του Λουτρακίου, το όχημα του οποίου εντοπίσθηκε κοντά στην μονοκατοικία της 45άχρονης .

Ο χώρος αποκλείστηκε και στο κλήθηκαν ιχνηλάτες του Εγκληματολογικού προκειμένου να ενεργήσουν αυτοψία και να περισυλλέξουν πειστήρια από τη σκηνή εγκλήματος, ενώ αναμένεται στο χώρο ιατροδικαστής. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι αναζητείται ως βασικός ύποπτος ο αλλοδαπός πρώην σύντροφος της 45άχρονης, καθώς παρά τις έρευνες δεν έχει εντοπισθεί  .