Λουτράκι: Ερωτικό έγκλημα η διπλή δολοφονία- Πού στρέφονται οι έρευνες (φωτο)

Σε ερωτικά κίνητρα αποδίδουν οι Αρχές Ασφαλείας το διπλό έγκλημα, ενώ αναζητείται ο πρώην σύντροφος της Ουκρανής μασεζ

Πολλαπλά πλήγματα στο κεφάλι, από όργανο που έχει όγκο διέκρινε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης στη νεκροψία που διενήργησε στα δύο θυμάτων σε αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος, στο μικρό σπίτι στο Φλάμπουρο Λουτρακίου . Η κατάφωρη ζήλια του δράστη και η διεκδίκηση της Ουκρανής πρώην συντρόφου του, η οποία διέκοψε τον δεσμό τους και είχε συνάψει σχέση με τον 45άχρονο φαρμακοποιό , αποδίδεται από τα ευρήματα των Αρχών ως κίνητρο του διπλού εγκλήματος.

Ως βασικός ύποπτος αναζητείται ο 45άχρονος Αλβανός, πρώην σύντροφος της γυναίκας από την Ουκρανία, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν περιστασιακά στη Μύκονο, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο πρώην σύζυγος της 45άχρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος στη Μύκονο, με την 20άχρονη κόρη τους, να είναι φοιτήτρια στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Η 45άχρονη μασέρ Φωτεινής Svitlana, από την Οδησσό της Ουκρανίας (φωτο ), ήταν μόνιμη κάτοικος Λουτρακίου, μαζί με τον συνομήλικο φαρμακοποιό σύντροφό της Γιάννη Ζωνίτσα , εντοπίσθηκαν νεκροί λίγες ώρες μετά την πυρπόληση του οχήματός της, με το οποίο εκτιμάται ότι διέφυγε ο δολοφόνος τους, και εντοπίσθηκε (11/10-01.00) στη θέση “Βηθλεέμ” του Λουτρακίου.

Ο δράστης όπως προκύπτει από την αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος, αιφνιδίασε τα θύματα μέσα στο σπίτι που διατηρούσε η 45άχρονη στο Φλάμπουρο, και διέμενε το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του στη θέση “Βηθλεέμ” όπου στη συνέχει πυρπόλησε το όχημα της πρώην συντρόφου του, και κατευθύνθηκε πεζή προς τη μικρή μονοκατοικία στο Φλάμπουρο, όπου ήταν σταθμευμένο το μπλε Golf του φαρμακοποιό Γιάννη Ζωνίτσα, και άνοιξε την πόρτα με το κλειδί που του είχε παραχωρήσει η πρώην σύντροφό του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έπληξε με  ογκώδες αντικείμενο, μέχρι θανάτου την 45άχρονη μασέρ και τον φαρμακοποιό, και τους εγκατέλειψε. Κατά την αποχώρησή του κλείδωσε, και ασφάλισε με λουκέτο την πόρτα της μικρής μονοκατοικίας, ενώ με τα κλειδιά και το όχημα της πρώην συντρόφου του, απομακρύνθηκε από το σημείο και σε μικρή απόσταση, προκάλεσε εμπρησμό και έβαλε φωτιά διαφεύγοντας με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση .

Για τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο θυμάτων αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροτομής (12/10) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας, από τον Προϊστάμενο ιατροδικαστή Νικόλαο Κωτακίδη, ενώ την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια.