Λιοσίων: Σοβαρό τροχαίο μετά από καταδίωξη

Προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, λίγο πριν προσκρούσει και ακινητοποιηθεί πάνω σε διερχόμενο ΤΑΧΙ. Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, τα ξημερώματα στη Λιοσίων, έξω από το ΜΕΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗ, είχε ως συνέπεια ο οδηγός να εγκλωβιστεί στην καμπίνα του οχήματός του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, ο οδηγός του οχήματος, νωρίτερα είχε συγκρουστεί στην πλατεία Αττικής με έτερο διερχόμενο όχημα, και αποχώρησε εγκαταλείποντας το σημείο του ατυχήματος. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου ακολούθησε τον υπάιτιο οδηγό ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και στο ύψος του σταθμού του Μετρό «ΑΤΤΙΚΗ» έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΤΑΧΙ οπου και ακινητοπιήθηκε σε κολωνάκια. Ο οδηγός του επαγγελματικού οχηματος ο οποίος είχε κατέβει για να αγοράσει τσιγάρα από περίπτερο, εγινε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Ο οδηγός του οχήματος, τραυματίστηκε, από τη σύγκρουση στο κεφάλι ενώ συμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προανάκριση για ατύχημα διενεργεί ή Τροχαία Αθηνών.