Λιόσια: Στο “Παίδων” εσπευσμένα ανήλικη Ρομά, με τραύμα από βολίδα όπλου στο πόδι

Μεταφέρθηκε από τη μητέρα τη θεία και τη γιαγιά της, στο Νοσοκομείο Παίδων, με τραύμα από βολίδα πυροβόλου όπλου

Το μεσημέρι του Σαββάτου (04/04) με τραύμα από βολίδα όπλου, μεταφέρθηκε από τα Λιόσια,  8άχρονη Ρομά, στο παιδιατρικό Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» από τη μητέρα, τη θεία και τη γιαγιά της. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών, η ανήλικη Ρομά, φέρει θλαστικό τραύμα στο δεξί της πόδι από βολίδα όπλου και εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ ενημερώθηκε και η Ασφάλεια. Στις ερωτήσεις των γιατρών προς τη μητέρα, φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις, και με το πρόσχημα ότι «είχε ξεχάσει το βιβλιάριο της κόρης της», αποχώρησε μαζί με την αδελφή της, από το Νοσοκομείο και αναζητείται από την Ασφάλεια.

Οι γιατροί βεβαιώνουν ότι ο τραυματισμός της ανήλικης αποδίδεται σε τραυματισμό από βολίδα όπλου μικρού διαμετρήματος

Η Ρομά μητέρα της ανήλικης, αρχικά φέρεται να υποστήριξε ότι ο τραυματισμός της κόρης της προκλήθηκε με ένα «στυλό» που είχε βρει τυχαία ο 5άχρονος γιος της και το πήρε μαζί του, ενώ επέστρεφαν την Παρασκευή (03/04) από τα ψώνια του σουπερ μαρκετ. Ενώ έπαιζαν το πρωί του Σαββάτου (04/04) τα δύο Ρομά, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η 8άχρονη να τραυματισθεί στο πόδι.
Από την Αστυνομία, αναζητείται και ο πατέρας της 8άχρονης, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Σε βάρος των γονέων της ανήλικης Ρομά, σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Για τις συνθήκες και τα πραγματικά περιστατικά του τραυματισμού της 8άχρονης, διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Η ανήλικη, υπό την επιμέλεια της γιαγιάς και του παππού της, με την κατάστασή της να κρίνεται εκτός κινδύνου, παραμένει σε νοσηλεία.