Λιόσια: Ο ανιψιός του ιδιοκτήτη πλυντηρίου οχημάτων αφαίρεσε το BMW στο τροχαίο με τρείς τραυματίες στη Λιοσίων

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού στο όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή μετά από καταδίωξη στην οδό Λιοσίων με τρείς τραυματίες στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, μετά τη σύλληψή του

Ο ανιψιός του ιδιοκτήτη πλυντηρίου αυτοκινήτων στα Άνω Λιόσια, προέκυψε ότι βρισκόταν στη θέση του οδηγού στο πολυτελές BMW που εντοπίσθηκε από πληρώματα της ΕΛΑΣ, ύστερα από καταδίωξη κατέπληξε στη Λεωφόρο Λιοσίων με τρεις τραυματίες.

Το μαύρο BMW για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή (18/03-13.08) από τον ιδιοκτήτη του, έφερε σύστημα GPS tracking και το εντόπισε να κινείται στην οδό Λιοσίων κι ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Οπως ανέφερε στους αστυνομικούς νωρίτερα είχε αφήσει το BMW σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Όταν ο ιδιοκτήτης του μαύρου BMW πήγε να παραλάβει το πολυτελές όχημά του, διαπίστωσε ότι το έχουν αφαιρέσει. Από το βιντεοληπτικό υλικό στις κάμερες είδαν τον 18χρονο ανιψιό του ιδιοκτήτη της επιχείρησης να αφαιρεί το πολυτελές αυτοκίνητο, ενω ο ιδιοκτήτης του πληντηρίου εφοδίαζε με καύσιμα άλλο όχημα.

Αρχικά το όχημα εντοπίσθηκε σε κίνηση στο Παλαιό Φάληρο, ακολούθησε καταδίωξη με ιλιγγιώδη ταχύτητα.  Το μαύρο BMW πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Λιοσίων, προσέκρουσε σε δέντρο, στο απέναντι πεζοδρόμιο και ανεξέλεγκτο το μαύρο BMW, παρέσυρε δύο οδηγούς σε δύο διερχόμενα δίκυκλα, και στο πεζοδρόμιο, όπου ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη στάση λεωφορείου.

Όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς ο 18χρονος, για τον οποίο προέκυψε ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο, πήρε το πολυτελές όχημα για … να κάνει βόλτα χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες και την εξέλιξη. Όταν αντιλήφθηκε την καταδίωξη από τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης φοβήθηκε για τις συνέπειες και επιχείρησε διαφυγή, αναπτύσσοντας ταχύτητα ωστόσο έχασε τον έλεγχο του μαύρου BMW και προκάλεσε το τροχαίο στην οδό Λιοσίων.

Για το τροχαίο προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια ενω για το τροχαίο έκθεση συνέταξε η Τροχαία.