Λιόσια: Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ συμμοριών Ρομά- Φίλος τράπερ, ο τραυματίας από τα πυρά

Αιματηρό επεισόδιο στα Άνω Λιόσια, μεταξύ Ρομά σε ένοπλο επεισόδιο με έναν τραυματία, ο οποίος δέχθηκε βολίδα στο πόδι και μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο Θριάσιο

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία για το ένοπλο αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία Ρομά και δράστες ομόφυλό του.
Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr (04/11-17.50) Ρομά προσέγγισε παρέα τριών ομόφυλών του, στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, και πυροβόλησε οχτώ φορές το Ρομά που βρισκόταν έξω από το όχημα στο οποίο επέβαινα δύο ακόμα Ρομα. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με λευκό αγροτικό όχημα.

Πληρώματα της Αμεσης Δράσης, μετέβησαν άμεσα στο σημείο, και προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές, ενώ ο τραυματίας με ίδια μέσα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του τραυματία, ταυτοποιήθηκε Ρομά έμπορος χοντρικής της περιοχής. Πρόκειται για στενό φίλος τράπερ, ο οποίος μάλιστα είχε συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ του, με τα γυρίσματα στα δυτικά προάστια.

Η ένοπλη αιματηρή επίθεση αποδίδεται σε αποδίδουν σε διάφορες μεταξύ οικογενειών οι οποίες δραστηριοποιούνται στην διακίνηση ναρκωτικών ενώ εκφράζεται έντονος προβληματισμός να ξεκινήσει βεντέτα μετά τον τραυματισμό του 31χρονου Ρόμα.