Λιόσια: Ανήλικα Ρομά επιτέθηκαν στο φύλακα και προκάλεσαν βανδαλισμούς στο Ειδικό Σχολείο- “Με τρείς κλήσεις, περιπολικό δεν εμφανίστηκε στο χώρο”

Ανήλικα Ρομα επιτέθηκαν στο φύλακα στο νεόκτιστο 1ο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, προκάλεσαν αναίτια βανδαλισμούς και καταστροφές, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το περιπολικό που κλήθηκε δεν αφιχθη ποτέ στο χώρο

Η ομάδα των ανήλικων Ρομά το πρωί της Πέμπτης 25/11), εισέβαλαν στο νεόδμητο 1ο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα χτύπησαν τον ιδιωτικό φύλακα, και προκάλεσαν βανδαλισμούς στο κτίριο. Ο φύλακας απομακρύνθηκε και ειδοποίησε την εταιρεία και την Αστυνομία. Στο χώρο patrol της εταιρείας μετέβη σε περίπου οχτώ λεπτά ωστόσο δέχτηκε επίθεση με πέτρες από τα ανήλικα Ρομά. Η εταιρεια καταγγέλλει ότι ενώ τα πληρώματα της Αστυνομίας και το Κέντρο έλαβε τρεις κλήσεις, δεν αφίχθη στο σημείο της επίθεσης.

Τα ανήλικα Ρομά με πέτρες προκάλεσαν καταστροφές σπάζοντας λάμπες και τζαμαρίες ενω προκάλεσαν βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτηρίου.

Στο πρόσφατο παρελθόν, Ρομά είχαν εισβάλει στο Σχολικό Συγκρότημα και είχαν αφαιρέσει τον εξοπλισμό της πισίνας που προορίζονταν για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες.