"Λευκή Τρομοκράτης", του Επαναστατικού Αγώνα, στην Κυψέλη.

Ενταγμένες στην ένοπλη βία ως συνεργοί της ομάδας του Νίκου Μαζιώτη, με λευκό μητρώο, είναι οι γυναίκες του Επαναστατικού Αγώνα, τις οποίες αναζητούν στο Αντιτρομοκρατικο επιτελείο.

Μειγμα DNA γυναίκας ανιχνεύτηκε σε ένα από τα δύο κράνη που εντόπισαν στο διαμέρισμα της οδού Καλλιφρονά 13 στην Κυψέλη(04/10), το Αντιρομοκρατικό επιτελείο.
Τα στελέχη του εργαστηρίου DNA της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν πλήρη διαχωρισμό και αποκωδικοποίηση του γενετικού τύπου, από τον οποίο προκύπτουν ενδείξεις ότι ένα μέρος του ανήκει σε γυναίκα.
Στην περίπτωση που αποκαλυφθεί πλήρως η γενετική αλυσίδα, υπάρχει η δυνατότητα ταυτοποίησής από τη βάση δεδομένων με γενετικό υλικό που βρίσκεται καταχωρημένο ή αντιπαραβολή με υλικό που θα συλλεγεί σε μελλοντικές έρευνες.
Την παρουσία γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων-μέχρι στιγμής- διαπιστώνει η ΕΛΑΣ η οποία είτε κινήθηκε σε αυτόν τον χώρο ή έχει χρησιμοποιησει το συγκεκριμένο κράνος, που βρέθηκε στο διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσαν μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, διαπιστώνει η Αντιτρομοκρατική.
Στα δύο κράνη έχουν εντοπιστεί DNA διαφορετικών προσώπων, τα οποία προς το παρόν δεν ταυτοποιούνται με γενετικούς τύπους που βρίσκονται στην τράπεζα DNA της ΕΛ.ΑΣ.
Προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί γενετικό υλικό του Νίκου Μαζιώτη, της Πώλας Ρούπα, ληστών του Διστόμου ή άλλων επικηρυγμένων- καταζητούμενων, στο διαμέρισμα της Καλλιφρονά ή στο όχημα του Αντώνη Σταμπούλου.
Το επιτελείο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αναζητα τη “λευκή” θηλυκή παρουσία του Επαναστατικού Αγώνα, σε τουλάχιστον δύο γυναίκες, με «λευκο ποινικό» όπως ήταν και ο Αντώνης Σταμπούλος.
Αυτόπτες μάρτυρες είχαν προσδιορίσει γυναικεία παρουσία στη ληστεία της «μικτής» ομάδας ποινικών και τρομοκρατών στις Σπέτσες(12/07) με λεία 474.000 ευρώ. Είχε περιγραφει οτι ειχε εισβάλει στην τράπεζα μαζί με τους τρεις ένοπλους συνεργούς της, ενω παρατηρούσε την τυχόν εμφάνιση Αστυνομικών.
Μαρτυρία προσδιόριζε την παρουσία γυναίκας κσι σε επίθεση της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών»-μετεξέλιξη του Επαναστατικού Αγώνα-, εναντίον  των γραφείων της Ν.Δ (14/01 2013). Εχει αναφέρει η παρουσία της ως οδηγός στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν διαφύγει τα μέλη της οργάνωσης από τη Λ. Αμφιθέας, ενώ μαρτυριες την είχαν δει-υποστηρίζουν- να αποβιβάζετε από το αυτοκίνητο στο οικόπεδο, όπου το πυρπόλησαν.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport