Λέσβος: Εμπρησμός κατέστρεψε ολοσχερώς όχημα

Ολοσχερώς καταστράφηκε από εμπρόθετο εμπρησμό το επαγγελματικό όχημα κατοίκου του νησιού μεταξύ όσων βοήθησαν στην κατασκευή του σταυρού στην θέση Απελή, της Λέσβου

Οι δράστες εντόπισαν (25/01-12.00μμ) σταθμευμένο το όχημα του Μπάμπη Δάλλα, στα 500 μέτρα από το στρατόπεδο, στην δημοτική ενότητα Ευεργέτουλα της Λέσβου και προκάλεσαν εμπρησμό. Αμεσα περίοικοι έσπευσαν και επιχείρησαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς, προ αφίξεως για τις εξόδους της Πυροσβεστικής.

«Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε εσείς που κάνατε κάτι τέτοιο ξέρετε ότι εγώ γονατίζω μόνο στο Θεό μου ακόμα και ο διάολος δεν μπόρεσε να με γονατίσει ετοιμαστείτε αλήτες γιατί εγώ δεν χτυπάω πισώπλατα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του οχήματος,  Μπάμπης Δάλλας.

Ήταν το 2019, όταν Μπάμπης Δάλλας,  ήταν μεταξύ των 36κατοίκων του νησιού,  οι οποίοι σήκωσαν στη θέση της Απελης έναν μεγάλο χριστιανικό σταυρό στην παραλία.  Ακολούθησε καταγγελία από ΜΚΟ με αίτημά τους να απομακρυνθεί, καθώς στην περιοχή διαβιούσαν λαθρομετανάστες. Οι 36κατοικοι προσήχθησαν, ενω στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.