ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Αναζητούν τον 67χρονο ως ύποπτος για τη δολοφονίας της 40χρονης κτηνοτρόφου.

Σε έγκλημα πάθους προσδιορίζουν τα κίνητρα του 67χρονου οι Αρχές, ο οποιος αναζητείται ως ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης κτηνοτρόφου και μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, στο Λεωνίδιο. Τη γυναίκα αναζητούσε ο σύζυγός της, και ήταν αυτός που εντόπισε τη σορό της αιμόφυρτη, σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας.

Μια στιγμιαία παρορμηση πάθους και η φυγή εμφανιζόταν ως η μονη διέξοδος. Εγκατέλειψε το σπιτι και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, κι ακολούθησε έναν άλλο άνδρα. Ηταν η ίδια που λίγο αργότερα, αποφάσιζε την επιστροφή της, για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσουν απο την αρχή. Αυτη της η αποφαση ωστοσο ηταν που πυροδότησε το σκοτεινό πάθος του άνδρα με τον οποίο ειχαν αποφασίσει να ζήσουν μαζί. Δεν μπόρεσε να αποδεχθεί την αποφαση της να το εγκαταλείψει για το σύζυγο και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους.

Και το πάθος έγινε μίσος, και αφού δεν μπορούσε να την εχει κοντα του εκείνος, δεν θα ηταν με κανέναν άλλο.
Οι απειλές και οι ενοχλήσεις ηταν καθημερινές επίμονες κι έντονες, με το ζευγάρι να εχει καταφύγει στον Εισαγγελεα Ναυπλίου. Ο οποιος ειχε εκδόσει διάταξη ενω και απο το Αστυνομικό τμήμα Λεωνιδίου, ειχαν κάνει συστάσεις και ειχαν αφαιρέσει την άδεια κυνηγετικού όπλου το οποίο κατείχε. Ηταν τον περασμένο Μάιο (05/05) οταν της ειχε επιτεθεί. Τότε το ζευγάρι ειχε πάρει αποφαση και ειχε προσφύγει σε περιοριστικά μέτρα.
Απο τη ξημερώματα της Τετάρτης (12/11), αναζητείται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία 40χρονης

[youtube=http://youtu.be/m5UNxRWy4Tk]

Η εξαφάνιση της 40 χρονης κτηνοτρόφου, το πρωί της Τρίτης (11/11) και οι αναπάντητες κλήσεις του συζύγου της που έλειπε στο Λεωνιδιο, σχεδόν 15χιλιομετρα απο το χωριό, προκάλεσαν φόβο και έντονη ανησυχία στην οικογενεια της. Ηταν ο σύζυγος της 40χρονης ο οποιος την εντόπισε  νεκρή (12/11- 23.00). Ηταν αυτός που εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο πεσμένο σε μικρή απόσταση από το μαντρί που διατηρούσαν κοπάδι πρόβατα, στην περιοχή Βασκίνα του Λεωνιδίου και συνέχισε να την αναζητά. Σε μικρή απόσταση, βρέθηκε μπροστά στη σορό της 40χρονης, αιμόφυρτη, ήταν νεκρή.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η γυναίκα εφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο λαιμό, και δύο τραύματα στο θώρακα και την κοιλιά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομειο της Τρίπολης για τη διενέργεια της νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένη η 40χρονη κτηνοτρόφος

undefined

Κλιμάκιο των Εγκληματολογικων Ετευνων εχουν μεταβεί στην περιοχή και αναζητούν τα στοιχεια που άφησε πίσω του ο δραστης στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 40χρονης.
Συμφωνα με θηροφύλακα, φίλο του 67χρονος, επικοινώνησε μαζί του (12/11) και του κοινοποίησε την προθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του, ενω στο σπιτι που απο ερευνα που ακολούθησε, εντοπίσθηκε χειρόγραφο σημείωμα το οποίο ειχε αφήσει.