Λειτουργία των Παιδικών Εξοχών της ΕΛ.ΑΣ. στον Άγ.Ανδρέα Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα Αττικής, κατά τη θερινή περίοδο έτους 2021

Γνωρίζεται ότι αναπροσαρμόζονται οι όροι & προϋποθέσεις εισόδου & διαμονής για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην Κατασκήνωση της ΕΛΑΣ.

«Παιδική κατασκήνωση χωρίς τη συνοδεία γονέων». Ειδικότερα κατά την πρώτη ημέρα εισόδου στην κατασκήνωση, οι κατασκηνωτές πρέπει να έχουν υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο με rapid- test έως 48 ώρες πριν από την προσέλευση ή με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) έως 72 ώρες πριν από την προσέλευση, να διαθέτουν και να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα των προαναφερόμενων ελέγχων στο υγειονομικό προσωπικό της Κατασκήνωσης.

Παιδιά που δε θα πληρούν τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ προς φιλοξενία.

Στη συνέχεια τα παιδιά θα υποβληθούν σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) μία (1) φορά κατά την παραμονή τους στην κατασκήνωση και για το λόγο αυτό θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα (1) (self-test). Ο έλεγχος πραγματοποιείται και θα συντονίζεται από την ιατρονοσηλευτική υπηρεσία της κατασκήνωσης. ιατρονοσηλευτική υπηρεσία της κατασκήνωσης.