Γιάννινα: Απότακτος και ο γιος του επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικό

Αναζητήσεις για απότακτο Αστυνομικό, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία απο κοινού με το γιό του για τον τραυματισμό σε επίθεση κατα αστυνομικό όταν βρέθηκαν από κοινού σε χώρο διασκέδασης

Πίσω στο 2000 οταν τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ ενεργούσαν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο επιχειρήσεις αναχαίτισης και συλλήψεις για παράνομες μεταναστευτικες ροές,  τρεις Αρχιφύλακες κατήγγειλαν ένστολο για επιμεμπτες πρακτικές και ενέργειες.  Σε διεύρυνση των καταγγελιών,  διαπιστώθηκε η εμπλοκή του και αποπεμφθηκε από την ΕΛΑΣ.

Το απόγευμα της Κυριακής (18/07), ο απότακτος και ο γιος του, συναντήθηκαν με τον αστυνομικό- εκτός υπηρεσίας – σε χώρο διασκέδασης.  Αφού του επιτέθηκαν τον ξυλοκόπησαν και του κατάφεραν τραύμα στο ύψος της καρωτίδας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου νοσηλεύεται.

Οι δράστες  αποχώρησαν από το σημείο του επεισοδίου ενώ σε βάρος τους υποβλήθηκε μήνυση. Απο αναζητήσεις Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων εντόπισαν τον 28χρονο γιό του απότακτουαστυνομικού, και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, ενώ ο πατέρας του διαφεύγει και αναζητείται.