Λεχαινά: Απέδρασε κρατούμενος με χειροπέδες κατα τη μεταφορά του στο περιπολικό

Ο κρατούμενος απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά με χειροπέδες στα χέρια διαφεύγοντας της προσοχής των αστυνομικών

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας (23/09) σε χωριό του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ύστερα από έντονη διένεξη με τον πατέρα του.

Στο σπίτι της οικογένειας από το πρωί επικρατούσε ένταση και με καταγγελία στην Αστυνομία, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, συνελήφθη για να κρατηθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας . Το μεσημέρι ακολούθησε επεισόδιο και με το δεύτερο γιο της οικογένειας με την ένταση να είναι σε εξέλιξη έως το βράδυ, οπότε ακολούθησε η σύλληψη και του δεύτερου γιου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας- Κυλλήνης στα Λεχαινά. Με την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας με το σχηματισμό δικογραφίας και τις καταθέσεις, αποφασίστηκε να μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.

Κατά τη μεταγωγή του νεαρού συνοδεία αστυνομικών για να τον οδηγήσουν στο περιπολικό, ενώ φορούσε χειροπέδες, κατάφερε να τους διαφύγει και να αρχίσει να τρέχει στο κέντρο των Λεχαινών. Αστυνομικοί και πολίτες τον καταδίωξαν με τον κρατούμενονα διαφεύγει.

Σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα