Λασίθι: Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών για τους δύο αστυνομικούς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, για τον αδόκητο θάνατο των δύο αστυνομικών

«Μαύρη ημέρα η χθεσινή (10/06) για το Λασίθι. Η είδηση της απροσδόκητης απώλειας τόσο του μέλους μας Ανθυπαστυνόμου ΜΙΧΑΗΛ Παναγιώτη όσο και του συναδέλφου Αστυφύλακα ΜΕΝΕΓΗ Αντωνίου βύθισε στο πένθος την αστυνομική οικογένεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας συνεδρίασε εκτάκτως και εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες τους, στις οποίες θα σταθεί δίπλα σε ότι χρειαστούν.

Αποφάσισε να παρεβρεθεί ο πρόεδρος ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ Μιχαήλ στην εξόδιο ακολουθία του μέλους μας Ανθυπαστυνόμου ΜΙΧΑΗΛ Παναγιώτη στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ιωαννίνων ως αντιπρόσωπος της Ένωσης μας ενώ θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του. Καλό σας ταξίδι στις γειτονιές των Αγγέλων».

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης, με ανάρτησή του προτρέπει συναδέλφους του, αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν αισθάνονται καλά και νιώσουν ότι χρειάζονται βοήθεια, να τη ζητήσουν και να απευθυνθούν στούς επιστήμονες ψυχικής υγείας και να μιλήσουν για όσα τους απασχολούν.