Λάρισα: Την αναζητούσαν στο πλαίσιο Eισαγγελικής παραγγελίας, την εντόπισαν νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της

Αγνοούνταν από τις 17 Μαρτίου, και την αναζητούσαν στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας

Νεκρή μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματός της, εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής (26/04)  Αστυνομικοί του ΑΤ Λάρισας, συνοδεία Δικαστικού Λειτουργού, την 57άχρονη ζωόφιλη, η οποία  αγνοούνταν από τις 17 Μαρτίου, οπότε την αναζητούσαν στο πλαίσιο Εισαγγελικής Παραγγελίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 57άχρονη κατέληξε- πριν από δύο έως τρεις εβδομάδες- ωστόσο καθώς διέμενε μόνη της, ήταν άπορη – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – τύγχανε της φροντίδας της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων.

Η αγάπη της 57άχρονης για τα ζώα δεν συνοδευόταν πάντα από την τήρηση των κανόνων υγιεινής με αποτέλεσμα συχνά να εκφράζονται διαμαρτυρίες για δυσοσμία από το διαμέρισμά της. Σε αυτό το πλαίσιο , κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις 10 Μαρτίου πραγματοποίησε αυτοψία στο διαμέρισμα, και διαπιστώθηκε, ανθυγιεινή κατάσταση που εγκυμονούσε κινδύνους κατ’ αρχήν για την υγεία της ίδιας της φιλόζωης. Με παρέμβαση των Αρχών , της αφαιρέθηκαν τα ζώα συντροφιάς – γάτες – που είχε στο διαμέρισμά της. Στο πλαίσιο παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, Αστυνομικοί του ΑΤ Λάρισας αναζητούσαν την 57άχρονη γυναίκα από τις 17 Μαρτίου, χωρίς να καταστεί εφικτή η επικοινωνία τους.

Με νεότερη εισαγγελική παρέμβαση δόθηκε εντολή (26/04) να ανοίξει το διαμέρισμα της 57άχρονης , όπου και την εντόπισαν νεκρή στο μπάνιο της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Μακρινοί συγγενείς της ανέλαβαν τη διαδικασία της ταφής της.

___________________________________

* eleftheria.gr