Λάρισα: Στρατιωτικός ο ληστής σε υπάλληλο φαρμακείου- Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του

Η ληστεία σε βάρος υπαλλήλου φαρμακείου στην πόλη της Λάρισας, εξιχνιάστηκε σε έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, με την εξακρίβωση της ταυτότητας του δράστη, ο οποίος υπηρετεί ως στρατιωτικος στο Βόλο

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος 39χρονης υπαλλήλου σε φαρμακείο της πόλης της Λάρισας από ένοπλο δράστη, τον περασμένο Οκτώβριο. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ταυτοποίησαν το δράστη της ληστείας στα στοιχεία 41χρονου ο οποίος υπηρετεί ως Στρατιωτικός στο Βόλο, ωστόσο δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης Αυτοφώρου.

Ο δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με σκούφο, προστατευτική μάσκα και γάντια μιας χρήσης για να μην αφήσει αποτυπώματα όταν βεβαιώθηκε ότι η 39χρονη υπάλληλος ήταν μόνη στο χώρο, εισέβαλλε (29/10) στο φαρμακείο της πλατείας Λειβαδακίου κι αξίωνε τις εισπράξεις. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η 39χρονη υπάλληλος ο δράστης ανοίγοντας το μπουφάν του τις επιδεικνυε πιστόλι που είχε περασμένο στη ζώνη του, το οποίο όπως διακριβώθηκε στη συνέχεια, ήταν παιδικό πιστόλι.

Η υπάλληλος υπο την απειλή για τη ζωή και την ασφάλεια της οικογένειάς της, άνοιξε την ταμειακή μηχανή και παρέδωσε €800, την ημερήσια είσπραξη, στο δράστη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το (παιδικό) πιστόλι στο σπίτι του 41χρονου και το κατέσχεσαν. Σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.