Λάρισα: Σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο μαγαζί του αδελφού της

Συνελήθη ο δράστης, σύζυγος του θύματος, καθώς προηγουμένως τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε “σκότωσα τη γυναίκα μου”, μεταφέρθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια της ΔΑ Λάρισας  από τα πληρώματα της αστυνομίας που είχαν υπηρεσία στην περιοχή

Πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στη ταβέρνα του αδελφού της όπου δούλευε τη 43χρονη σύζυγό του Μαρία Βλάχου και στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ο 54χρονος Β.Α, εισέβαλλε το πρωί (03/08-10.30) στην ταβέρνα που διατηρει ο κουνιάδος του, ενω στην κουζίνα βρισκόταν η 43χρονη σύζυγος του και μητέρα των τριών παιδιών τους,  ηλικίας 13, 22, και 25ετων.

Ο δράστης με παλιό περίστροφο (32άρι S&W) το οποίο κατείχε παράνομα, πυροβολησε και σκότωσε την 43χρονη. Στην αναστάτωση που προκλήθηκε και από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση περιπολικό από τον Αγιοκαμπο μετέβη επιτόπου και προχώρησε σε σύλληψη του δράστη. Κατά την αυτοψία στο χωρο υπάρχει αναφορά για οχτώ πυροβολισμούς σε βάρος της 43χρονης.

Το ζευγάρι ηταν μόνιμοι κάτοικοι Λάρισας, ενώ δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές με ενδοοικογενειακα επεισόδια. Ως αίτηση για τη δολοφονία ο καθ ομολογίαν δράστης απέδωσε σε υπόνοια για εξωσυζυγική σχέσης της 43χρονης. Σε βάρος του 54χρονου Β.Α ο οποίος κατάγεται από χωριό της Βοιωτίας, σχηματίστηκε δικογραφία, και πρόκειται να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα.