ΧΑΝΙΑ- Αγροτικές Αγίας: Δραπέτης ο Σπύρος Καββαδίας. Είχε συγκλονίσει με τη δολοφονία της συντρόφου του.

Δραπέτης απο τις αγροτικές φυλακές της Αγιάς, στις οποίες εξετειε την ποινή του, έχει κριθει ο Σπύρος Καββαδίας.

Η επιβεβαίωση της απόδρασης του 58χρονου-σημερα- ισοβητη Σπύρου Καββαδία, προκαλεσε αναστάτωση στους γονεις της Τανιας Χαριτοπουλου, Βασίλη και Κατερίνα Χαριτοπούλου, στο ενδεχομενο ο δολοφονος της κορης τους, να επιχειρησει να ερθει σε επαφη με την κορη του, οπως και στο παρελθόν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζι της.
Ο Σπύρος Καββαδίας έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της συντρόφου του, Τάνιας Χαριτοπούλου, τον Αύγουστο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Υστερα απο αδεια την οποία αιτήθηκε κι ελαβε από τις φυλακές, δεν επέστρεψε και κρίθηκε δραπέτης απο τον περασμένο Σεπτέμβρη (2014).
Το ζευγάρι (1998), ζούσε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης με το 3χρονο κοριτσάκι τους, Βασιλική. Σύμφωνα με την μαρτυρία της μικρής, οι γονείς της «καβγάδισαν έντονα και ο μπαμπάς άρχισε να τραβάει από τα μαλλιά τη μαμά. Εκείνη άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. Μετά την έβαλε στο κρεβάτι, της έβαλε στο πρόσωπο δύο μαξιλάρια και η μαμά κοιμήθηκε». Ο Σπύρος Καββαδίας, δήλωσε την “εξαφάνιση” της συντρόφου του, και ισχυριζόταν ότι τον εγκατέλειψε για κάποιον άλλο άνδρα.
Ο ίδιος, επισκέφτηκε την αδελφή του, της εμπιστεύτηκε το 3χρόνο τοτε κοριτσακι τους, και της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Τάνια γιατί τη ζήλευε και φοβόταν ότι θα τον εγκατέλειπε παίρνοντας και την κόρη τους, ενω φέρεται να της αποκάλυψε, ότι “και 200 χρόνια κι αν περάσουν δεν θα τη βρουν”.
Το πτωμα της 27χρονης -τοτε- Τανιας Χαριτοπούλου, δεν εντοπίσθηκε μέχρι σήμερα, με την κόρη τους, 19 ετών σήμερα, να παλεύει με τις μνημες απο το βραδυ του Σεπτεμβριου του 1998 όταν ο 42χρονος -τοτε- Σπυρος Καββαδια, δολοφονησε τη συζυγο του, με τη σορός της, να μην έχει εντοπισθεί μέχρι σήμερα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport