Λάππα Αχαΐας: Συνελήφθη Ρουμάνος Ρομα,τραυμάτισε με τσεκούρι γιαγιά και την ανήλικη εγγονή της σε καταυλισμό

Από αναζητήσεις Αστυνομικοί του ΑΤ Κάτω Αχαΐας, συνέλαβαν τον 30άχρονο Ρουμάνο Ρομα, επιτέθηκε με τσεκούρι σε γιαγιά και εγγονή, στον καταυλισμό Ρομά στο Λάππα Αχαΐας.

Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από χτύπημα με τσεκούρι φέρει 7άχρονη Ρουμάνα Ρομά ενώ ακρωτητιασμό έχει υποστεί η γιαγιά της, όταν δεχθηκαν επίθεση από 30άχρονο Ρουμάνο Ρομά στον καταυλισμό στο Λάππα Αχαΐας (20/01-13.10) σε κατάσταση μέθης. Ο δράστης με το τσεκούρι αρχικά τραυμάτισε την 45άχρονη και χτύπησε και την εγγονή της.
Τα αίτια της δολοφονική επίθεσης, αποδίδεται σε χρηματική διαφορά μεταξύ τους. Η 7άχρονη και η 45άχρονη γιαγιά της διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» όπου και νοσηλεύονται.
Το προηγούμενο βράδυ ο 30άχρονος είχε τεθεί σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης, λόγω μέθης, και αφέθηκε ελεύθερος το πρωί. Στη συνέχεια και πάλι υπό τη επήρεια μέθης με το τσεκούρι, πήγε πάλι στον καταυλισμό.
Ο 30άχρονος Ρουμάνος Ρομά, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες, συνεχίζονται, από το Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport