ΛΑΜΙΑ: Θύμα ληστείας επιχειρηματίας της πόλης, ενώ επέστρεφε με τα ανήλικα παιδιά του.

Θύμα ληστείας επιχειρηματίας από τη Λαμία, ενώ επέστρεφε με τη σύζυγό και τα δύο ανήλικα παιδιά τους .

Ο επιχειρηματίας με τη σύζυγο και τα δυο ανήλικα παιδιά τους, ένα αγοράκι 10 ετών και την κόρη τους 5 ετών βρέθηκαν αντιμέτωποι με κακοποιού οι οποίοι είχαν στήσει ενέδρα με στόχο τα χρήματα που μετέφερε ο 42χρονος.
“Βγήκα από το σπίτι για να πάω προς το αυτοκίνητό μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα ένα σκούρο αυτοκίνητο παρκαρισμένο μπροστά από το δικό μου και διέκρινα ότι ο οδηγός φορούσε κράνος. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και γρήγορα γύρισα πίσω και μπήκα σπίτι κλειδώνοντας την πόρτα. Πριν προλάβω να κάνω τρία βήματα, άκουσα ένα δυνατό μπαμ και η πόρτα έπεσε προς τα μέσα μονοκόμματη ” περιγράφει τις στιγμές που έζησε.
“Είδα ξαφνικά μπροστά μου το ληστή με το κράνος και μια κοντόκαννη καραμπίνα στα χέρια. Πυροβόλησε μια ή δυο φορές δεν θυμάμαι, γιατί αμέσως πιαστήκαμε στα χέρια.
Παλεύοντας βγήκαμε στο πλατύσκαλο και αγκαλιά κουτρουβαλήσαμε στις σκάλες, περίπου είκοσι σκαλιά. Τότε ήρθε και ο δεύτερος που μάλλον τον περίμενε στο αυτοκίνητο. Όπως ήμουν πεσμένος μου άρπαξαν την τσάντα και έφυγαν” θυμάται και καταθέτει.
Ο 42χρόνος επιχειρηματίας, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου του έγινε συρραφή με 20 ράμματα σε τραύμα που του προκάλεσαν οι δράστες στο κεφάλι. Το τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, διενεργεί προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας τον προσδιορισμό και σύλληψη των δραστών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport