Λαμία: Τάγμα εφόδου προκάλεσαν βανδαλισμούς στα σπίτι του συνηγόρου του Επαμεινώνδα Κορκονέα

Ανάληψης ευθύνης για το βανδαλισμό με αναγραφή συνθημάτων στα μάρμαρα της πρόσοψης στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται η οικία του συνηγόρου του Επαμεινώντα Κορκονέα

Με την απροσδιόριστη υπογραφή «αναρχικοί/ αναρχικές», το τάγμα εφόδου που έδρασε μέσα στη νύχτα, ξημερώματα της 6ης Δεκέμβρη, ανέλαβε την ευθύνη για τρικάκια τα οποία απέρριψαν και το βανδαλισμό στην πρόσοψη της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται η οικία του δικηγόρου Βαγγέλη Ανδρούλα, στην πόλη της Λαμία.

Στο κείμενο το οποίο δημοσιεύτηκε στο διαδικτυακό ισότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν μεταξύ άλλων, «..Μετά την παραμονή του Κορκονέα στη φυλακή για 8 χρόνια, ένα άλλο καθίκι, ο ο δικηγόρος Βαγγέλης Ανδρούλας , θα αναλάβει να ελευθερώσει τον Κορκονέα. Να ελευθερώσει ένα άτομο το οποίο υποστήριζε πως «δε μετανιώνει για κανένα 15χρονο» (…) Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να αψηφήσουμε τις απαγορεύσεις του κράτους και να παρέμβουμε στο σπίτι του Ανδρούλα με τρικάκια και σπρέι ». Και καταλήγουν με την “απειλή” , αναφέροντας, «Ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, μπάτσοι θα πληρώστε το αίμα του Αλέξη».