Λαμία: Οικογένεια επέστρεφε από γάμο και διερχόμενο όχημα τους διεμβόλισε- Ενας νεκρός μια σοβαρά τραυματίας και δύο ανήλικα

Η σφοδρή μετωπική σύγκρουση στην είσοδο της Λαμίας, είχε θανατηφόρα κατάληξη για οικογένεια ενώ επέστρεφαν από γάμο

Το δυστύχημα σημειώθηκε στα φανάρια “Σερδάρη” στην είσοδο της πόλης της Λαμίας (24/11-05.00) ενώ το μαύρο Mercedes, στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια, είχε πορεία με κατεύθυνση προς τη πόλη.

Ωστόσο από τον παράδρομο το ασημί BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα, ο 36άχρονος οδηγός, παραβίασε το STOP πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και διεμβόλησε το Mercedes . Από τη σύγκρουση, ο 37άχρονος οδηγός του Mercedes, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ σοβαρά εχει τραυματισθεί η σύζυγός του, και πιο ελαφρά- εκτό κινδύνου ζωής τραυματίστηκαν  – τα δύο κορίτσια τους,τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, ενώ τα δύο μικρότερα 4 και 5ετών κορίτσια της οικογένειας βρίσκονται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Λαμίας . Οι δυο νεαροί επιβαίνοντες στο BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαμελής οικογένεια επέστρεφε από γάμο συγγενικόυ τους προσώπου

Απο τα συντρίμμια νεκρός ανασύρθηκε ο Νίκος Μπαρμπέρης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ενώ σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε η σύζυγός του Αθηνά. Στο όχημα επέβαιναν τα δύο από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της οικογένειας.

Στο σημείο μετέβη και ενήργησε απεγκλωβισμό κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ Λαμίας, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Λαμίας, για τα ακριβή άιτια και τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.