Λαμία: Νεκρή οδηγός σε τροχαίο ατύχημα- Υπέστη ανακοπή ενώ οδηγούσε και επέβαιναν στο όχημα τα ανήλικα παιδιά της

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρή την οδηγό οχήματος εν κινήσει, στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδία της, όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς και αναίσθητη έπεσε στη θέση του συνοδηγού ενώ το όχημά της κατέληξε σε κολώνα φωτισμού

Η 36χρονη μητέρα δύο ανηλίκων, σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα για παροχή πρώτων βοηθειών, κατέληξε από παθολογικά αίτια ενώ οδηγούσε. Το όχημά της (07/04-22.00) είχε κίνηση επί της οδού Παπαποστόλου στο κέντρο της πόλης, όταν περίοικοι και διερχόμενοι το είδαν εκτός πορείας, να καταλήγει στο τσιμεντένιο στηθαίο και την κολώνα φωτισμού να πέφτει στο ακινητοποιημένο όχημα.

Στην καμπίνα του οχήματος, η οδηγός ήταν πεσμένη στο πλάι στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο πίσω κάθισμα, επέβαιναν και τα δύο ανήλικα παιδία της- αγόρι και κορίτσι, ηλικίας περίπου 5ετών-, δεμένα στα καθίσματα, με τις ζώνες τους.  Τα ανήλικα παρέλαβαν συγγενείς τους, ενώ στη συνέχεια το ένα παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Λαμίας, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον προσδιορισμό της ακριβής αιτίας θανάτου.