Λαμία: Ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης εντοπίζουν στην 7άχρονη εγγονή του δικηγόρου- Απολογείται στον Ανακριτή ο παππούς

Διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Λαμίας το πόρισμα της εξέτασης, για την 7άχρονη και τον αδερφό της. Στον Ανακριτή απολογείται ο 69άχρονος δικηγόρος παππούς των δύο αδέλφιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται  μεταξύ άλλων η διάγνωση εμφανών σημείων τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και ευρήματα που στοιχειοθετούν την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία σε βαρος του 69άχρονου, με χρονικό προσδιορισμό τουλάχιστον 3με 5 ημέρες πριν την αποκάλυψη της υπόθεσης (07/06) από την παιδαγωγό της 7άχρονης. Ο μέχρι  σημερα συνήγορος του 69άχρονου δικηγόρου, Δημήτρης Κρούπης, δήλωσε ότι παραιτείται από την υπεράσπισή του με πληροφορίες να αποδίδουν αυτή την κίνηση, μετά τη γνωστοποίηση του πορίσματος της ιατροδικαστικής έκθεσης.

“Είμαι αθώος..  το ξέρει όλη η Λαμία”, σχολίασε έξω από τα Δικαστήρια της Λαμίας ο 69άχρονος δικηγόρος κατά τη μεταγωγή του

Ο 69άχρονος απολογήθηκε ενώπιον  Ανακριτή και Εισαγγελέα καθώς αναμένεται (12/06) να αποφανθούν για την ποινική του μεταχείριση.