Λαιμός Βουλιαγμένης: ΔΙΑΣ συνέλαβαν (ξανά) δύο από τους δράστες επίθεσης σε Αστυνομικούς, για ληστεία με σιδερογροθιά σε νεαρούς

Συνελήφθησαν και τέθηκαν σε κράτηση προκειμένου να απολογηθούν με προθεσμία

UPDATE Ο 24άχρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιορισμούς όρους της εμφάνισης του στο Τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Καταγγελία για ληστεία (05/07) σε βάρος τους, από άγνωστα άτομα , με χρήση σπρει πιπεριού και σιδερογροθιάς υπέβαλλαν δυο 18άχρονοι. Άμεση η ανταπόκριση της ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής προχώρησε στην προσαγωγή δύο υπόπτων 23ων και 24ων ετων τα χαρακτηριστικά των οποίων ομοίαζαν με τις περιγραφές των θυμάτων, τους οποίους και αναγνώρισαν ως δράστες της σε βάρος τους ληστείας και συνελήφθησαν .

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, πρόκειται για δύο από τους δέκα συνολικά εμπλεκόμενους σε επίθεση κατά Αστυνομικών στην περιοχή της Βούλας το 2019, κατά την οποία είχαν τραυματίσει δύο μέλη της ΔΙΑΣ . Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ανακριτή (06/07) , από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν τριήμερη προθεσμία για να απολογηθούν ενώ έχουν τεθεί σε προσωρινή κράτηση.