Λ.Βουλιαγμένης: Καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού

Κλιμάκιο του Β΄Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττική, έκανε σήμα για έλεγχο σε όχημα επί της Λ. Βουλιαγμένης κοντά στην πρώην Αμερικάνικη Βάση, με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα και να ακολουθεί καταδίωξη.

Ξημερώματα της Τρίτης (15/10-03.00) ο οδηγός του ασημί οχήματος μάρκας Opel έχει αναπτύξει ταχύτητα και με αναστροφή επί της Λ. Βουλιαγμένης – κατεύθυνση προς Αθήνα- επιχειρεί να διαφύγει από τους Αστυνομικούς του Β Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής,  ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο για ύποπτο όχημα.

Στο ύψος της Αργυρούπολης το ασημί Opel προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα, με τα πληρώματα της ΕΛΑΣ να εγκλωβίζουν τον 25άχρονο οδηγό. Αν και το όχημά του έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημίες, βγαίνει εκ νέου στη Λ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση τη Γλυφάδα. Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ακινητοποίησε το όχημα και προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού. Σε έλεγχο αλκοτεστ,  διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ πιο πάνω από τα επιτρεπτά όρια του Κ.Ο.Κ.

Ο 25άχρονος παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από την Τροχαία Ελληνικού, με τις κατηγορίες μη συμμόρφωσης σε σήμα Αστυνομικού, επικίνδυνης οδήγησης, πρόκλησης φθορών σε ξένη περιουσία και υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.