Λ.Οικονόμου: «Ό,τι καλύτερο υπάρχει από πλευράς Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του Γ. Καραϊβάζ»

Για τις αστυνομικές έρευνες προς εξιχνίαση στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τοποθετήθηκε ερωτηθείς ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέροντας ότι έχουν αναλάβει οι καλύτεροι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ

«Είμαστε στη φάση της συλλογής στοιχείων και πληροφοριών, δεν είναι ώρα για πρόωρες εκτιμήσεις», σημείωσε ο Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου,  κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γ. Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, διαβεβαιώνοντας πως «ό,τι καλύτερο υπάρχει από πλευράς Αξιωματικών, ερευνά την υπόθεση και εργαζόμαστε όσο το δυνατό εντατικότερα, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα».

Ο Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για «συστηματική και σε βάθος έρευνα και αναλύονται στοιχεία» ενώ ερωτηθείς για το αν έχει αποδώσει στοιχεία η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, απάντησε πως «οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, είναι λογικό ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις πτυχές της έρευνας».