Λ.Φουντούλης: “Ας τολμήσουν να έρθουν να αμαυρώσουν τη μνήμη του παιδιού μου”..

Αμεση ηταν η αντίδραση στο ψήφισμα του Δήμου Ηρακλείου να απαγορεύσει την εκδήλωση μνήμης, απο τον πατέρα του, δολοφονημένου Γιωργου Φουντούλη, Λάμπρου Φουντούλη.

Στο αρνητικό ψήφισμα που υπογράφει το ΔΣ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο αιτημα της Χρυσης Αυγής, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης μνήμης, για τους δυο δολοφονημένους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη το Νοεμβριο του 2013, αντέδρασε ο Λάμπρος Φουντούλης.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ευροβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης, πατερας του δολοφονημενου Γιωργου Φουντουλη, αναφέρεται προς το Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής: “Δήμαρχε Μπαμπαλε, ολα τα σκουπιδια που εχεις μαζεψει στο Δήμο, ας τολμησουν να έρθουν να αμαυρωσουν τη μνηνη του παιδιου μου και θα τα πουμε”.

https://twitter.com/FountoulisLampr/status/792318050473242624

Η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει (01/11- 19.00), εκδήλωση μνήμης και τρισαγιο στο σημείο που εκτέλεσαν (01/11 2013)- οι δυο άγνωστοι μέχρι σημερα δραστες- τα δυο μελη του κόμματος Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Υπο αυστηρή Αστυνομική επιτήρηση ειχε πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στη Λ.Ηρακλειου (2015) στο ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων καθως στον ιδιο χώρο άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση. Αντιστοιχα αναμενεται να ειναι τα μετρα στην προγραμματισμενη συγκέντρωση καθως εχουν προαναγγειλει αντισυγκεντρωσεις, με την εκπόνηση των μέτρων να αναμένονται μέχρι το ξημερωμα της Δευτέρας  (31/10), απο τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.