Λ.Δεκελείας: Επίθεση από οπαδούς σε βάρος Αστυνομικών- Τραυματίας ένστολος εν υπηρεσία

Ελάχιστα μετά την επίθεση σε βάρος των ΔΙΑΣ Φιλαδέλφειας, Αστυνομική δύναμη δέχθηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα οπαδών.

(30/09-01.00) Εκτός κινδύνου οι δυο Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ

Απο νεότερη ενημέρωση του Nantiareport.gr από Αστυνομικές πηγές, ο τραυματίας Αρχιφύλακας της ΔΙ.ΑΣ Γιάννης Π., ο οποίος επιχειρούσε και διέσωσε συμπολίτες του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι (07/2018) είναι ο τραυματίας της επίθεσης με μαχαίρι  απο οργανωμενους οπαδούς.

Με περιπολικό τραυματίας ο Αρχιφύλακας  της ΔΙΑΣ Γιάννης Π. μεταφέρεται στο 401ΓΣΝ, καθως και Αστυφύλακας μετά από επίθεση που δέχθηκαν από οργανωμένους οπαδούς.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν μεταβεί στην περιοχή, ενεργούν αναζητήσεις για τους δράστες της επίθεσης σε βάρος των συναδέλφων τους.

Συμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaREport.gr ένα άτομο έχει συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών,και προσάγεται στο ΑΜΑ

Στο Σύνδεσμο της ΑΕΚ αναφορά για συγκεντρωση οργανωμένων

Στην ευρύτερη περιοχή της Φιλαδέλφειας, Μέτρα Τάξης είχαν ληφθεί με ανάπτυξη Αστυνομικών δυνάμενων και κλούβες ώστε να αποτρέψουν ενδεχόμενο συνάντησης οπαδών. Ωστοσο στην περιοχή κυκλοφορούν νεαροί με κονταρια στις γωνιες του υπο ανεργεση γηπεδου στα γραφεία του Συνδεσμου των οργανωμένων και στο άλσος, με την Αστυνομική παρουσία να είναι κάτι παραπάνω από .. εμφανής.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ_ΠΑΟΚ_ΑΕΚ
Στ.Γ.

Προηγήθηκε εγκλωβισμός της Αστυνομικής δύναμης – από αναφορά προκειται για 4ομαδες ΔΙΑΣ- σε διάταξη Μέτρων Τάξης, από περίπου 500οργανωμένους της ΑΕΚ, (29/09-23.30) στη Λ.Δεκελείας -στο ύψος του αρτοποιείου Χωρίατικο-.

Οι δράστες τραυμάτισαν με μαχαίρι-φέρει τρία πλήγματα- στο πόδι τον Αρχιφύλακα της ΔΙ.ΑΣ Γιάννη Π. ενώ σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, φέρει και δεύτερος Αστυνομικός της Ομάδας ο οποίος εισήχθη για αξονική.

Κατά τη διαφυγή τους οι δράστες της επίθεσης προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις Μηχανές των Αστυνομικών ενώ αποπειράθηκαν να αποσπάσουν ένα από τα υπηρεσιακά δίκυκλα, και να  προκαλέσουν εμπρησμό σε παρακείμενο άλσος, ωστόσο η άμεση ανταπόκριση πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ απομάκρυνε τους δράστες σε άτακτη υποχώρηση.

Στο σημείο έχει κληθεί να μεταβέι και σταθμός του ΕΚΑΒ.