ΚΥΤ Σάμου: “Λαθρομετανάστες με “άδεια” κατεβαίνουν στην πόλη. Πώς είπατε τα μέτρα για τον κορωνοϊό κ.Μηταράκη και κ.Χαρδαλιά;”

Καταγγελία για “άδεια εξόδου” λαθρομεταναστών από τον περιορισμένο χώρο του ΚΥΤ στο Βαθύ της Σάμου, παρά τις ισχύουσες διατάξεις καραντίνας

Σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης, η Σάμος βρίσκεται σε αυξημένης επιτήρησης (επίπεδο 3 -πορτοκαλί), σε εφαρμογή μεταξύ άλλων της αναστολής εξόδου για τους διαβιούντες από το ΚΥΤ Βαθέως. Ωστόσο καταγγελία με παράθεση του αυταπόδειχτου ντοκουμέντου φωτογραφικού στιγμιότυπου, απαθανατίζει λαθρομετανάστες να συγχρωτίζονται, χωρίς μάσκες, και κατά παράβαση της απαγόρευσης, τους δόθηκε άδεια να κάνουν βόλτα πόλη της Σάμου .

Όπως σημειώνει ο Γ.Ν, κάτοικος στο νησί της Σάμου, «150 με 200 άτομα από το κέντρο μεταναστών κατεβαίνουν ειδικές κάρτες, μετά από σχετική άδεια, στη πόλη της Σάμου .. Πώς τα είπατε τα μέτρα για τον κορονοϊό κύριε Μηταράκη και κύριε Χαρδαλιά; Όταν η Κυβέρνηση ανακοινώνει επίπεδο 3 για τη Σάμο σημαίνει αναστολή εξόδου μεταναστών από το κέντρο ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη και δίνει άδειες εξόδου;» σημειώνει χαρακτηριστικά.