Κυψέλη: Επίθεση σε βάρος της ΔΡΑΣΗ- Κλήθηκαν για βανδαλισμό σε οχήματα μετά το κορωναπάρτυ της πλατείας- Δύο συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια που προηγήθηκαν μετά το κορωναπάρτυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη με βανδαλισμούς και επιθέσεις σε βάρος πληρωμάτων της ΔΡΑΣΗ

Καταγγελία για φθορές σε σταθμευμένα οχήματα μετά την αποχώρηση των ατόμων που συμμετείχαν στο κορωναπάρτυ της πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, προκάλεσε παρέμβαση πληρώματος της Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, κατά την αποχώρησή τους οργανωμένη ομάδα τουλάχιστον 200 άτομα, προκάλεσαν φθορές και βανδαλισμούς σε τουλάχιστον οχτώ σταθμευμένα εκατέρωθεν την οδού Πριγκιπονήσων και στην περιοχή του Γκύζη.

Κατά την άφιξη των ένστολων πληρωμάτων της ΔΡΑΣΗ, στην οδό Παξών στην Κυψέλη, δέχθηκαν επιθέσεις με πέτρες και ξύλα, με τα άτομα να ανήκουν στο ευρύτερο χώρο των ταραξιών- χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για αντιεξουσιαστές ή χούλιγκαν. Με την συνδρομή πληρωμάτων περιπολικών, πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις, και τα άτομα μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στην Κρατική Ασφάλεια.