Κυψέλη: Εφιάλτης για Γερμανίδα- Την εξέδιδε στο Facebook ως “σκλάβα του σεξ”- Δραπέτευσε και ζήτησε βοήθεια από ΔΙΑΣ στην Αχαρνών

Την έπεισε για τον έρωτά του, και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην Αθήνα. Με ναρκωτικά και ξυλοδαρμούς, την εξέδιδε μέσω Facebook ως “σκλάβα του σεξ” και την εξανάγκαζε σε ερωτικά ραντεβού με πελάτες

Ο εφιάλτης για τη 42άχρονη Γερμανίδα ξεκίνησε όταν ο Έλληνας Βασίλης με τον οποίο είχαν διαδικτυακή επικοινωνία, την επισκέφτηκε στη Γερμανία, όπου ζούσε με την ανήλικη κόρη της. Ο Έλληνας, την έπεισε για τον έρωτά του, και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα. Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο “διαμέρισμά του” όπως της ανέφερε, σε πολυκατοικία της οδού Σκίαθου στα Πατήσια. Και όλα άλλαξαν για την 42άχρονη Γερμανίδα, καθώς βρέθηκε εγκλωβισμένη ως “σκλάβα του σεξ” , με τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί, να την εκδίδει σε ερωτικά ραντεβού με άνδρες. Για να κάμψει τις αντιδράσεις της τη ξυλοκοπούσε ανηλεώς και της χορηγούσε ναρκωτικά μέχρι που κατάφερε να δραπετεύσει και ζήτησε βοήθεια από Αστυνομικούς που είχαν περιπολία στην Αχαρνών .

Ήταν μεσημέρι, (21/04-11.30) όταν πολίτης κατήγγειλε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ότι μια γυναίκα καλεί σε βοήθεια από μπαλόνι διαμερίσματος. Τα πληρώματα της Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αθηνών μετέβησαν στη λεωφόρο Αχαρνών σε αναζητήσεις και στο ύψος του 299 της λεωφόρου, μια γυναίκα Γερμανικής καταγωγής, με τραύματα στα χέρια και το σώμα, κινήθηκε προς το σημείο που είχαν σταθμεύσει τα υπηρεσιακά δίκυκλα και τους ζητούσε βοήθεια, με τα λίγα αγγλικά που γνώριζε η γυναίκα και νοήματα. Οι Αστυνομικοί κατάλαβαν ότι η γυναίκα που είχαν μπροστά τους, ήταν θύμα σωματεμπορίας και η ίδια του έδειχνε  ότι είχε βρεθεί θύμα παράνομη παρακράτησης από άνδρα τον οποίο γνώριζε και την είχε θέσει υπό περιορισμό σε σπίτι κοντά στο σημείο που τους βρήκε να περιπολούν.

Η Γερμανίδα υπέδειξε τον άνδρα ο οποίος παρά τη θέλησή της, την είχε εγκλωβίσει σε διαμέρισμα και της είχε αφαιρέσει έγγραφα και χρήματα

Οι Αστυνομικοί με πρόφαση ότι η γυναίκα δεν γνώριζε άλλη γλώσσα, επικοινώνησαν με τον άνδρα τον οποίο υπέδειξε η 42άχρονη Γερμανίδα, και τον κάλεσαν να τους συναντήσει, για να τους βοηθήσει με τη μετάφραση από τα γερμανικά και εφόσον γνωρίζει τη γυναίκα να την παραλάβει, λαμβάνοντας τη θετική τους ανταπόκριση. Σε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τον άνδρα που είχε υποδείξει η Γερμανίδα, τα πληρώματα της Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αθηνών, τον εντόπισαν μισή ώρα αργότερα, να κινείται επί της Αχαρνών και τον ακινητοποίησαν στο ύψος του 264 της Αχαρνών και τον οδήγησαν στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα.

Στην κατοχή του είχε την ταυτότητα της Γερμανίδας και το διαβατήριο της ανήλικης κόρης της

Γερμανόφωνος Αστυνομικός της Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, σε χρέη διερμηνέα έκανε μετάφραση στη Γερμανίδα και συντάχθηκε η κατάθεσή της. Σύμφωνα με τη Γερμανίδα, έχει γνωρίσει το Βασίλη Σ. πριν από  σχεδόν πέντε μήνες και την είχε επισκεφτεί στη Γερμανία ενώ στις αρχές Μαρτίου, ταξίδεψε στην Ελλάδα για να τον συναντήσει . Με την άφιξή της, την παρέλαβε και τις πρώτες τρεις ημέρες διέμενε σε ξενοδοχείο μέχρι που την έπεισε να μετακομίσει στο διαμέρισμά πολυκατοικίας, επί της οδού Σκιάθου στα Πατήσια, όπου την εγκλώβισε . Στον ίδιο χώρο όπως κατέθεσε η  Γερμανίδα, είχε γνωρίσει μια ακόμα γυναίκα, με το όνομα Νατάσσα. Όπως προέκυψε κατά την Αστυνομική έρευνα, ήταν η Γερμανίδα σύζυγος του 37άχρονου με την οποία είχαν αποκτήσει και τρία παιδιά και έμεναν σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης. Η γυναίκα η οποία εξετάσθηκε από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, είχε γνωρίσει την Γερμανίδα χωρίς να έχει γνώση για τη δραστηριότητα του συζύγου της .

Όπως κατέθεσε η Γερμανίδα, με χορήγηση ναρκωτικών και άσκηση βίας σε βάρος της, ο Βασίλης Σ. την εξέδιδε σε ερωτικά ραντεβού με άντρες έναντι του ποσού των €100- €120. Με αγγελία την οποία είχε δημιουργήσει ο 37άχρονος, στα στοιχεία της και γυμνές φωτογραφίες της, την παρουσίαζε ως  “28άχρονη Γερμανίδα” για τους ενδιαφερόμενους πελάτες. Τα ραντεβού με τους άνδρες οι οποίοι επιζητούσαν ερωτική συνεύρεση είχαν σημείο συνάντησης το διαμέρισμα της οδού Σκιάθου και ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Ξέχασε να κλειδώσει το διαμέρισμα και βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει

Στις ερωτήσεις των Αστυνομικών πώς κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα, η 42άχρονη Γερμανίδα του ανέφερε ότι το μεσημέρι της Τρίτης (21/04) ο Βασίλης Σ. έφυγε από το σπίτι και ξέχασε να κλειδώσει. Κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και να δραπετεύσει . Αφού περιπλανήθηκε, βρέθηκε στο  σημείο που την εντόπισαν τα πληρώματα της Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αθηνών της Άμεσης Δράσης και τους ζήτησε βοήθεια.

Η Γερμανίδα, δέχεται ψυχολογική υποστήριξη, αρωγή και προστασία, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της

Ο 37άχρονος σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής ενώ σε βάρος του έχει σχηματισθεί ποινική δικογραφία, κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η έρευνα συνεχίζεται για τον προσδιορισμό των επαφών του 37άχρονου  προκειμένου να αποκαλυφθεί το εύρος της δράσης του.