Ηλεία: Απείλησαν να την κάψουν, την βίασαν και τη λήστεψαν

Καταγγέλλει δύο άνδρες, δράστες διάρρηξης  στην μονοκατοικία της, για διάρρηξη ληστεία και βιασμό σε βάρος της

Όπως καταγγέλλει η 65άχρονη γυναίκα, οι δράστες με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και γάντια, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (19/04) εισέβαλαν στη μονοκατοικία της, για να τη ληστέψουν. Οι δράστες αφαίρεσαν το πορτοφόλι της με €200 και κοσμήματα αξίας €300. Όπως καταγγέλλει η 65άχρονη οι δράστες αφαίρεσαν και την κάρτα ανάληψης χρημάτων και την απείλησαν να τους δώσει τον κωδικό της , απειλώντας ότι θα της βάλουν φωτιά με τη φιάλη υγραερίου που είχε στο σπίτι. Η 65άχρονη τους αποκάλυψε τον κωδικό της κάρτας της και ενώ παρέμεινε μαζί της ένας από τους δράστες, ο συνεργός του να πραγματοποιήσει ανάληψη ποσού από το λογαριασμό της, στον οποίο δεν είχε χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο άνδρας που έμεινε μαζί της, την ακινητοποίησε και τη βίασε. Με την επιστροφή του συνεργού του, καταγγέλλει ότι προχώρησε εκ νέου στο βιασμό της. Οι δράστες προκειμένου να την αποτρέψουν αν καλέσει την Αστυνομία, αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρά τις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, οι δύο δράστες δεν εντοπίσθηκαν. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών κι έλαβε παραπεμπτικό για εξέταση.

Από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος των δύο αγνώστων στοιχείων δραστών, για βιασμό και ληστεία σε βάρος της 65άχρονης.

______________________________________

* patrisnews.com