Κύμη Ευβοίας: Εντοπίσθηκε νεκρός ο συζυγοκτόνος- Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της συζύγου του.

Η σορός της 67άχρονης είχε εντοπισθεί στο πλυσταριό της κατοικίας της στα Καμίνια. Ο δράστης είχε σκάψει τούνελ, κάτω από την περίφραξη για να προσεγγίσει το σπίτι στο οποιο ζούσε την αιφνιδίασε και τη δολοφόνησε. Οι Αρχές, είχαν προσδιορίσει από προανακριτικά ευρήματα και καταθέσει, ως δράστη των πρώην σύζυγο της, ενώ είχαν εκφραστεί φόβοι για τη ζωή του. Η σορός που εντοπίσθηκε σε προχωρημένη σήψη, στην Κύμη Ευβοίας, ταυτοποιήθηκε στον 76άχροχο, ο οποίος είχε ενεργήσει αυτοχειρία
Το τμήμα Διωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, είχαν αναλάβει τη διερεύνηση της δολοφονίας της 67άχρονης, η σορός της είχε εντοπισθεί (28/04), στο πλυσταριό της μονοκατοικίας στην οποία διέμενε στα Καμίνια.

Στον κύκλο υπόπτων είχε προσδιορισθεί από την πρώτη στιγμή ο 76άχρονος πρώην σύζυγός της, ωστόσο είχε εκφραστεί έντονη ανησυχία στο ενδεχόμενο να ενεργούσε αυτοχειρία. Η σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη η οποία εντοπισθηκε (09/09) στην Κύμη Ευβοίας, ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία του 76άχρονου. Κατά τον ανέυρεση της σορού, στο αριστερό του χέρι εντοπίσθηκε μονόκανο κυνηγετικό όπλο, ενώ κατά την ιατροδικαστική εξέταση, κρανιοεγκεφαλικές κακώσει συμβατές τραύματα από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου, αποδίδουν ο θάνατο σε αυτοχειρία. Σημείωμα το οποίο είχε συγγράψει ο 76άχρονος και το οποίο βρέθηκε στο χώρο, αιτιολογούσε τους λόγους που διέπραξε το εγκλημα και τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Κατά την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 76άχρονος δράστης και αυτόχειρας, είχε προσχεδιάσει με λεπτομέρεια τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και γι αυτό το λόγο είχε διανοιξει το υπόγειο τούνελ από την κατοικία του, ώστε να βρεθεί στην κατοικία της 67άχρονης χωρίς να γίνει αντιληπτός, αιφνίδίασε τη γυναίκα και την δολοφόνησε.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελεά Πλημμελειοδικών Πειραιώς.