Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το “SantaRun”- Άγιοι Βασίληδες τρέχουν για καλό σκοπό

Η 6η κατά σειρά διοργάνωση “Santa Run” θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας και σε πόλεις της επικρατείας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία.

Ο χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου, το Santa Run, επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου στις 9:30 το πρωί, για μικρούς και μεγάλους.

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού λοιπόν, την είσοδο του City Link, με τους συμμετέχοντες να τρέχουν συμβολικά μία διαδρομή 3 χιλιομέτρων χωρίς χρονομέτρηση. Το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ, όπου περιλαμβάνεται η στολή του Αϊ Βασίλη.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τροχαία, «λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «6ο SANTA RUN ATHENS» την Κυριακή (15/12) και από την 08.00΄ ώρα έως πέρατος των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

-Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Σέκερη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Αμαλίας.

-Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».