Κρύα Βρύση, Πέλλας: Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο και εμπρησμός σε όχημα (φωτο/video)

Έδρασαν νύχτα που δε βγαίνει περιπολικό και ο Αστυνομικός Σταθμός κατεβάζει ρολά μετά τις … 9 το βράδυ !

Μόλις 65μέτρα από τον Αστυνομικό Σταθμό, το κοσμηματοπωλείο με τα χρυσά κοσμήματα στις προθήκες, στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης στην Πέλλα, και σε απόσταση 30μέτρων το σημείο που ξέσπασε φωτιά σε όχημα κατοίκου της περιοχής. Το πλήρωμα του περιπολικού που ενημερώθηκε και μετέβη από τα Γιαννιτσά, σε απόσταση 23χλμ , έφρασε για να καταγράψει την εγκληματική δραστηρίοτητα στην ήσυχη Κρύα Βρύση της Πέλλας.

Σύμφωνα με όσα εξετάζει η Ασφάλεια, τέσσερις δράστες, με δέλεαρ τα χρυσά στις προθήκες του κοσμηματοπωλείου , αφού παραβιασαν το ρολό, και ξεκαλούπωσαν το μεταλλικό πλέγμα, έσπασαν τη τζαμαρία και αφαίρεσαν από τις προθήκες χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή.

Υπό έρευνα έχει τεθεί και εμπρησμός στο όχημα κατοίκου της περιοχής στο ενδεχόμενο οι δράστες να το χρησιμοποίησαν στη διάρρηξη και στη συνέχεια πριν φτάσει περιπολικό από τα Γιαννιτσά, με άλλο μέσο διαφυγής να αποχώρησαν από την περιοχή.
Ανησυχία ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες άλλα δύο περιστατικά διαρρήξεων σε οικίες στην Κρύα Βρύση, έχουν καταγραφεί στο Αστυνομικό δελτίο συμβάντων, με τους κατοίκιους να νιώθουν έντονη ανασφάλεια
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.