Κρύα Βρύση, Πέλλα: Ένοπλο επεισόδιο με νεκρή 69άχρονη και τρεις σοβαρά τραυματίες

Από τα πυρά όπλου 38άχρονου δράστη και σε απόπειρα αυτόχειρα, νεκρή 69άχρονη και τραυματίες ο σύζυγος και η 22άχρονη ερωμένη του, στο χωριό Κρύα Βρύση, Πέλλας.

Οι πυροβολισμοί στη γειτονιά του χωριού Κρύα Βρύση, Πέλλας (04/09-21.30)  προκαλεσαν αναστάτωση και οι κάτοικοι ενημέρωναν το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, οι Αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή 69άχρονη γυναίκα, αιμόφυρτο τραυματία το σύζυγό της και την 22άχρονη εγγονή τους. Σε μικρή απόσταση από το σπίτι σοβαρά τραυματισμένος εντοπίσθηκε 38άχρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από εκτιμήσεις Αστυνομικής ενημέρωσης, αποδίδεται ως αφορμή προσωπικές διαφορές του 38άχρονου με την οικογένεια της 69άχρονης καθώς φέρεται να διατηρούσε δεσμό με την εγγονή της 69άχρονης.

Εξετάζεται ωστόσο πληροφορία που παρατίθεται με τον 38άχρονο δράστης να πυροβολει την 22άχρονη ερωμένη του και η 69άχρονη γιαγιά σε μια προσπάθεια της να την προστατέψει να δέχθηκε τα φονικά πυρά στο κεφαλι με το θάνατό της ακαριαίο .

Προανάκριση για τα αίτια του αιματηρού ένοπλου επεισοδίου διενεργεί η Ασφάλεια.