Κρύα, Ιτεών: Συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου και τον τραυματισμό του γιου του.

Ο εντονος διαπληκτισμός μεταξύ ζευγαριού και η παρέμβαση του γιου της οικογένειας, είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία της συζύγου και το βαρύτατο τραυματισμό του γιου  με δράστη τον συζυγο και πατέρα της οικογένειας. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται.

Στην Κρύα Ιτεών Πάτρας, σε έντονο οικογενειακό επεισόδιο (09/08-01.30), μεταξύ του 60άχρονου και της 57άχρονης συζύγου του, προκάλεσε την ανεξέλεγκτη οργή του άνδρα, ο οποίος με μαχαίρι της κουζίνας, τραυμάτισε θανάσιμα στο θώρακα και στα πλευρά τη σύζυγό του.
Ο 30άχρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος κοιμόταν, δεν αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος, όταν ο 60άχρονος πατέρα του,  με το ίδιο μαχαίρι του κατάφερε πλήγματα στο θώρακα τραυματίζοντας βαρύτατα το νεαρό.
Ο 60άχρονος, αμέσως μετά την πραξη του, αποχώρησε από το σπίτι κι εντοπίστηκε ύστερα από αναζητήσεις στο νεο λιμάνι της Πάτρας, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Προσήχθη στην ΑΔ Αχαΐας, και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 57άχρονης συζύγου του και απόπειρα ανθρωποκτονίας του 30άχρονου γιού του ενω ο ίδιος υποστηρίζει οτι “είχε ενα έντονο επεισόδιο με το γιό του” ενω στα ρούχα του ειχε το αίμα της γυναίκας και του γιου του

Ο 60άχρονος οικοδόμος -σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε κατά το παρελθόν προκαλέσει προβλήματα με τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά του, ενωρίτερα τα επεισόδια σε βάρος της 57άχρονης, η οποία εργαζόταν στο Καταμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ήταν συχνά.

Ο 30άχρονος μόνιμος του στρατού, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport