Πάνορμος, Ρέθυμνο: Πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ιδιοκτήτρια επιχείρησης

Εγκλημα με θύμα γυναίκα ιδιοκτήτρια επιχείρησης στον Πάνορμο Ρεθύμνου, με το δράστη να έχει ενεργήσει τύφλα πυρά σε βάρος της και στη συνέχεια αποπειράθηκε αυτοχειρία

Κατέληξε η 46χρονη γυναίκα η οποία δέχθηκε πυρά  (08/08-19.30) ενώ βρισκόταν στην επιχείρηση που διατηρεί στον Πάνορμο Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.
Ο 49χρονος δράστης της δολοφονίας φέρεται να ενήργησε σε βάρος του απόπειρα αυτοχειρίας, τραυματίσθηκε σοβαρά και παραμένει σε νοσηλεία στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με τοπικά μέσα φέρονται ο 49χρονος πατερας τριών παιδιών και η 46χρονη από το Ρουμελή Μυλοποτάμου, παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών να διατηρούσαν επιχειρήσεις σε μικρή απόσταση. Η γυναίκα ως ιδιοκτήτρια στο “Fish Spa” στον Πάνορμο δέχθηκε εν ψυχρώ δύο βολίδες από όπλο που κατείχε ο 49χρονος ο οποίος διατηρεί ταβέρνα . Ο δράστης εισέβαλλε στο μαγαζί της γυναίκας και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, ενω εκείνη εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι τουριστών, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Έπειτα, ο ένοπλος βγήκε από το μαγαζί και αποχωρήσει.
Πριν ένα χρόνο η σύζυγός του 49χρονου ενημερώθηκε για την εξωσυζυγικήσχέσηπου διατηρούσε και τους διεκόπη, ωστόσο, το θύμα είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως δεχόταν απειλές από τον άνδρα.

Τα κίνητρα της φονική μανίας του δράστη δεν έχουν ερευνώνται. Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Ασφάλεια.