Κρήτη: Εντοπίστηκε ο οδηγός μεταφορέας της 38χρονης, μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό

Εντοπίστηκε και μετέβη στην Ασφάλεια Ηρακλείου ο οδηγός οχήματος, ο οποίος παρέλαβε την 38χρονη στην Κρήτη μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της

Επαγγελματίας αυτοκινητιστής, ταυτοποιήθηκε ως ο οδηγός ΤΑΧΙ ο οποίος παρέλαβε την 38χρονη στην Κρήτη μετά την επίθεση (22/10) με καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΤΑΧΙ, μετέφερε την 38χρονη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης όπου και παρέμεινε επί τέσσερις ημέρες μέχρι να παραδοθεί στις Αρχές που την αναζητούσαν. Ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής μετέβη αυτοβούλως και κατέθεσε ενόρκως ότι δεν είχε την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση και ο ίδιος δεν γνώριζε τις ενέργεις της 38χρονης, πριν του ζητήσει να την μεταφέρει στην Αγία Γαλήνη.

Μετά την εξέτασή του ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής αποχώρησε από την Ασφάλεια Ηρακλείου, με την κατάθεσή να συνυποβάλλεται σε συμπληρωματική δικογραφία και οι Εισαγγελικές Αρχές πρόκειται να αποφανθούν για τα περεταίρω.

Η αστυνομία εξετάζει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες προκειμένου να αποκομίσει εικόνα για τα πραγματικά γεγονότα, πορκειμένου να εξακριβώσουν αν η επίθεση με καυστικό υγρό της 38χρονης, η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί, σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, ήταν προμελετημένη .